ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Αφιερωμένη στον Χάβο, άδικο να πιστωθώ εγώ τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Δέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας αφιέρωσε στον Μάκη Χάβο τη νίκη του Παναιτωλικού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Διαβάστε όσα είπε ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου.

Μετά το 0-1 στο Περιστέρι, ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, ανέφερε: "Καλή χρονιά σε όλους και για εμένα, είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο πάγκο του Παναιτωλικού. Παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Εμείς ήμασταν λίγο μπερδεμένοι, δουλέψαμε πάνω σε αυτό στις δύο μέρες. Με χαροποιεί πάρα πολύ όχι τόσο η νίκη, όσο η συμπεριφορά.

Ανήκει 100% στους παίκτες και θέλω να την αφιερώσω στον Μάκη Χάβο. Θα ήταν άδικο σε δύο μέρες να την πιστωθώ εγώ. Αν η ανταπόκριση είναι ίδια, με την ποιότητα που έχει αυτή την ομάδα, θα πάμε καλά. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, αλλά θα τα δούμε εν καιρώ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία του, καθώς διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και μια πολύ καλή διοίκηση".

Για το αν έπαιξε ρόλο ότι ήταν στον Ατρόμητο:

"Μια αλλαγή προπονητή, φέρνει αλλαγή στο κλίμα. Αυτό όμως δεν φτάνει. Ο Ατρόμητος είναι άλλη ομάδα σε σχέση όταν ήμουν εγώ. Αυτές οι δύο μέρες έστω στα λόγια, δείξαμε κάποια πράγματα στους παίκτες. Είδα μεγάλη διάθεση από τους παίκτες και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα".

Για τις συνθήκες στην ομάδα:

"Οι συνθήκες στην ομάδα είναι καταπληκτικές για να δουλέψει ένας προπονητής. Για αυτό δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να ανεβούμε από εκεί που είμαστε, αλλά και ψυχολογικά. Για μένα το στοίχημα είναι αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει και να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Για τα μεταγραφικά:

"Για τα μεταγραφικά θα συζητήσω με τη διοίκηση. Αυτό που επείγει είναι να δουλέψουμε".

Για τον Τσέναμο και τον Μόρα:

"Πρόκειται κυρίως για θέμα της διοίκησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Δέλλας έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου, 1-0 ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ