ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αυτόγραφα το Σάββατο, φιλικό την Κυριακή

Αυτόγραφα το Σάββατο, φιλικό την Κυριακή
INTIME SPORTS

Τρεις εκ των πρωταγωνιστών του Παναιτωλικού θα βρεθούν το Σάββατο το μεσημέρι στην μπουτίκ της ομάδας και δίπλα στον κόσμο της ενώ θα υπάρξει φιλικό με τον Παναιγιάλειο.

Με μια δυνατή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Παρασκευή ενώ οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου θα δώσουν φιλικό με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή. Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Μορένο και Θεοδωρίδης ενώ όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συναρμογής – ισορροπίας, τακτική και δίτερμα τριάντα λεπτών. ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μορένο και θεραπεία έκανε ο Θεοδωρίδης.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο EMILEON ενώ την Κυριακή θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στις 3.00 το απόγευμα στο Αίγιο.

Ραντεβού στην μπουτίκ

Το Σάββατο το πρωί τώρα τρεις παίκτες του Παναιτωλικού θα βρεθούν στην μπουτίκ της ομάδας και περιμένουν από τον κόσμο του Αγρινίου να δώσει δυναμικό παρών. Ο λόγος για τους Μπρακάλι, Βιγιαφάνες και Βασιλείου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Ράφαελ Μπρακάλι, ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Στέλιος Βασιλείου, σας περιμένουν στη μπουτίκ του Παναιτωλικού!!!

Αύριο Σάββατο στις 12.45 οι τρεις ποδοσφαιριστές μας θα είναι εκεί. Κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, να μιλήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν, να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτόγραφα και επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού.

Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή από τις 11.00 έως τις 14.00. Έλα και αγόρασε φανέλα στο χρώμα που σου αρέσει: Ριγέ, μπλε, Λευκή! Σορτσάκι, κάλτσες, καπέλο, φόρμα αποστολής, ζακέτα κίτρινη, μπουφάν, σκουφάκια. Επίσης ζακέτα φούτερ και μπλούζα φούτερ. Μπλουζάκι κίτρινο ή μπλε. Σάκο αποστολής, σάκο πλάτης. Διαλέξτε ανάμεσα σε πολλά αξεσουάρ: Μπρελόκ, καπέλα, λάβαρα, σημαίες, κούπες, ρολόι και άλλα είδη.

Και για τα παιδιά της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, ήρθε το νέο πλήρες σετ, που περιλαμβάνει φανέλα, σορτσάκι, κάλτσες, φόρμα, σακίδιο!!!"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ