ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό ο Βιγιαφάνιες

Ατομικό ο Βιγιαφάνιες

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες την Τρίτη (26/8) λόγω του προβλήματος στο δικέφαλο, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν ο Κόρμπος και ο Κάπελ.

Ασκήσεις ευλυγισίας, πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης δύναμης σε σταθμούς και επιταχύνσεις έγιναν στο πρόγραμμα εκγύμνασης το πρωί της Τρίτης (26/8).

Το απόγευμα ασκήσεις συντονισμού και passing game, ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και ασκήσεις κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες λόγω του προβλήματος στο δικέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν ο Κόρμπος και ο Κάπελ.

Η προπόνηση της Τετάρτης (27/8) θα γίνει στις 9.00 το βράδυ στο γήπεδο Παναιτωλικού. Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων στη μπουτίκ της ομάδας.

Παραλαβή καρτών διαρκείας

"Οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ώρες λειτουργίας των γραφείων: 17.00 έως 20.00.

Επειδή το τελευταίο διάστημα η ζήτηση εισιτηρίων διαρκείας έχει αυξηθεί και πάλι, όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας απολαμβάνοντας τα προνόμια που παρέχει, μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, τις ίδιες μέρες και ώρες".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ