ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό ο Κόρμπος

Ατομικό ο Κόρμπος

Προπόνηση πρωί - απόγευμα είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/8) για τους παίκτες του Παναιτωλικού, με ασκήσεις ενδυνάμωσης και μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρμπος.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/8) για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, που το πρωί δούλεψαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης – κινητικότητας κάτω άκρων και ταχύτητες – σπριντ, ενώ είχε προηγηθεί προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού.

Το απόγευμα έγινε προθέρμανση με μπάλα. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με σέντρες και σουτ. Ακολούθησαν πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο (αγωνιστικά τετράγωνα).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρμπος και πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Θεοδωρίδης. Η προπόνηση της Πέμπτης (7/8) θα διεξαχθεί στις 19:00 στο EMILEON.

Εντυπωσίασε η μικρή Βάσια Γιαννακά

Η μικρή Βάσια Γιαννακά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο. Πριν γίνει δέκα ετών η φήμη της έχει περάσει τα σύνορά της χώρας μας, καθώς έχει αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά και έχει καταπλήξει τους πάντες.

Η μικρή Αγρινιώτισσα (διαμένει στην Παραβόλα) είναι φυσικά ένθερμη υποστηρίκτρια του Παναιτωλικού. Ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Εκείνοι με χαρά την υποδέχτηκαν στο EMILEON ζητώντας της ως… αντάλλαγμα μία και μοναδική χάρη: Να κάνει μια μικρή επίδειξη των τεχνικών της αρετών!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ