ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό για Φωτάκη

Ατομικό για Φωτάκη
INTIME SPORTS

Δυο προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος στην πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στον Παναιτωλικό με τον Μάκη Χάβο να χωρίζει τους παίκτες του σε αυτούς που έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Κέρκυρα και στους υπόλοιπους. Ο έμπειρος τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα καθώς είδε τους Μύγα και Φωτάκη να μην γυμνάζονται με την ομάδα.

Ο μεν πρώτος εγκατέλειψε το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ ο Φωτάκης από την αρχή ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις ενδυνάμωσης (Core Stability) και ασκήσεις ισορροπίας – συναρμογής περιλάμβανε στο ξεκίνημά της η σημερινή προπόνηση. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα έκαναν αερόβιο πρόγραμμα χωρίς μπάλα.

Οι υπόλοιποι, αμυντική – επιθετική τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χρόνο. Ο Μύγας ακολούθησε μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φωτάκης. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

Από εκεί και πέρα το διαγνωστικό κέντρο "ΕΥΗΝΩΡ" έκανε τα επίσημα εγκαίνια του το Σάββατο, την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνιζόταν στην Κέρκυρα και μέλη της διοίκησης εκπροσώπησαν την ομάδα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων αναλαμβάνουν τις υπηρεσίες του διαγνωστικού κέντρου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Το διαγνωστικό κέντρο EΥΗΝΩΡ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 11/10 και τον Παναιτωλικό (η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίζονταν εκείνη την ώρα στην Κέρκυρα) εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Γεράσιμος Μπελεβώνης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Κωστακόπουλος και Θωμάς Σπύρου, καθώς επίσης και η ομάδα Κ20 με τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα.

Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες του αδελφοί Καραγκούνη, δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους στην αίθουσα “The Black Tulip” Restaurant – Bar του Emileon.

Ατομικό για Φωτάκη

Οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του Παναιτωλικού απολαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και το προσωπικό του νέου διαγνωστικού κέντρου EΥΗΝΩΡ, καθώς από τον Απρίλιο του 2014 έχει αρχίσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της προσπάθειάς τους".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ