ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό
Μαλεζάς INTIME SPORTS

Εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες θα μείνει ο Μαλεζάς ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Με δυο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν έχει στην διάθεση του τους Μαλεζά και Ρουσκουσέδα. Ο πρώτος χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες.

Και οι δυο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με σκοπό από Δευτέρα να ανεβάσουν ρυθμούς και δεν αποκλείεται να μπουν και στις προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προθέρμανση με ασκήσεις συντονισμού και ισορροπίας, άσκηση κατοχής μπάλας, άσκηση επιθετικής ανάπτυξης και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν ο Μαλεζάς και ο Ρουσκουσέδα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 8.00 το πρωί στο Emileon".

Ενίσχυση στην Ακαδημία

Εν τω μεταξύ ο Παναιτωλικός παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση της πρώτης ομάδας, ενισχύει και τα τμήματα υποδομής. Την Παρασκευή ανακοίνωση τη συμφωνία με τρία παιδιά από την ακαδημία Μεσολογγίου οι οποίοι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου:

"Τρεις νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Μεσολογγίου απέκτησε ο Παναιτωλικός για να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής του. Πρόκειται για τον Γιάννη Παλιάτσα (2002), τον Σωτήρη Φραγκούλη (2002) και τον Γιώργο Βασιλείου (2001), που υπέγραψαν τα νέα τους δελτία και ανήκουν από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού".

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ