ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άρχισε προπονήσεις στο Καρπενήσι

Άρχισε προπονήσεις στο Καρπενήσι

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνουν έως τις 26 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται η ομάδα του Παναιτωλικού από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/7), προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έως τις 26 Ιουλίου, ενώ, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18/7 και με τον Ηρακλή στις 26/7.

Ο Λιονέλ Πόντες υπολογίζει σε 27 ποδοσφαιριστές, 20 επαγγελματίες και 7 ερασιτέχνες, και περιμένει τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος έχει άδεια έως τις 18/7, λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα 2015.

Οι είκοσι επαγγελματίες είναι οι Κυριακίδης, Στεφανάκος, Κολοβούρης, Κούσας, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μύγας, Κέβιν, Ρουμπουλάκου, Μάκος, Ζαρκάδας, Κουτρομάνος, Ρουσκουσέδα, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μήλιος, Βασιλείου και οι εφτά Νέοι οι Αθανασόπουλος, Καράι, Σάαντο, Κοντογιάννης, Μαργαρίτης, Βασιλάρης, Μωραΐτης.

Μάλιστα, οι παίκτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Καρπενήσι το απόγευμα της Δευτέρας, με τις κλιματολογικές συνθήκες να βοηθούν στην καλύτερη προετοιμασία.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ