ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αρκετοί "πονοκέφαλοι" για Μαντζουράκη

Αρκετοί "πονοκέφαλοι" για Μαντζουράκη
Μαντζουράκης INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς κόντρα στον Πλατανιά, με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννη Μαντζουράκη, να ανακοινώνει την αποστολή και να έχει αρκετά προβλήματα.

Με αρκετές ελλείψεις θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, αφού ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει απουσίες. Αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής (23/10), γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου. Στους 20 παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Κόρσιενς και Μάρκος Πάουλο, όπως και ο τιμωρημένος Μπεχαράνο.

Ο Παναιτωλικός μετράει οκτώ βαθμούς ύστερα από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και θέλει το τρίποντο απέναντι στους Χανιώτες για να επιστρέψει η καλή ψυχολογία και να πάρει τα πάνω του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η αποστολή έχει ως εξής: Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ζαρκάδας, Καμαρά, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Μάκος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ