ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Άρης για Κούσα

Ο Άρης για Κούσα
Κούσας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την περίπτωση του Γιώργου Κούσα για το κέντρο της άμυνας εξετάζει ο Άρης, σύφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 34χρονος στόπερ αγωνίζεται από το 2010 στον Παναιτωλικό.

Ομάδα με σαφή στόχο την άνοδο στη Super League θα έχει και τη νέα σεζόν ο Άρης. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Θεσσαλονικείς έχουν ψηλά στη λίστα την περίπτωση του Γιώργου Κούσα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 30 αγώνες με τον Παναιτωλικό στη Super League.

Πρόκειται ασφαλώς για μια εξαιρετική περίπτωση, αφού ο Κούσας έχει πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και φυσικά θα μπορέσει να δείξει την ποιότητά του σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ο 34χρονος παίζει από το 2010 στην ομάδα του Αγρινίου, με την οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Super League. Ακόμη δεν έχει δεχτεί πρόταση για ανανέωση, την ίδια ώρα που ο Άρης καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Άλλωστε ο Έλληνας αμυντικός κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και στον Άρη έπαιξε από το 2000 μέχρι το 2004. Έχει περάσει ακόμη από Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ