ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αργεντινή και Ματζουράκης κρίνουν Μπεχαράνο

Αργεντινή και Ματζουράκης κρίνουν Μπεχαράνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενδιαφέρον εξ' Αργεντινής έχει προκύψει για τον Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος παίζει στη Δε Στρόνγκεστ ως δανεικός από τον Παναιτωλικό. Τι αποφασίζει ο Ματζουράκης.

Μπορεί να μην παίζουν στον Παναιτωλικό, αλλά ανήκουν στην ομάδα του Αγρινίου. Οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο αγωνίζονται στην πατρίδα τους, Βολιβία, σε Δε Στρόνγκεστ και Μπολίβαρ αντίστοιχα.

Κι αν ο δεύτερος μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπολίβαρ, για τον πρώτο δεν είναι και πολύ σίγουρο.

Κι αυτό, γιατί ο Ντιέγκο ικανοποίησε πολύ με την απόδοσή του τον πρώτο χρόνο, κατά τον οποίον αγωνίστηκε στη χώρα μας.

Το πρώτο που κρίνει την επιστροφή του ή όχι στο Αγρίνιο είναι η άποψη του Γιάννη Ματζουράκη. Ο 66χρονος Έλληνας τεχνικός, μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Αλλά κι εάν συνεχίσει, εάν θα κρίνει απαραίτητη την επιστροφή του Ντιέγκο Μπεχαράνο στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, οι προτάσεις δε λείπουν για τον 24χρονο διεθνή Βολιβιανό αμυντικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ομάδα της Αργεντινής έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Βέβαια στον Παναιτωλικό περιμένουν ενδεχόμενη κλήση του Ντιέγκο στην εθνική Βολιβίας για το Copa America Centenario, το οποίο θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, και τυχούσες καλές εμφανίσεις, προκειμένου να ανεβεί και η "τιμή" του.

Γι' αυτό και στο Αγρίνιο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και πρώην μέσο του Ιωνικού, Γκαμπριέλ Λετιέρι, ο οποίος άλλωστε έχει συνεργαστεί με τον Παναιτωλικό για τις περιπτώσεις των Ρουσκουγιέδα, Νίκο Μαρτίνες, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, μεταξύ άλλων.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ