ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Κέβιν στον Παναιτωλικό

Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Κέβιν στον Παναιτωλικό
Κέβιν

Προχωρημένες είναι οι επαφές του Κέβιν με τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια. Διαψεύδει ο μάνατζέρ του για Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Κέβιν (δεξιά στην κεντρική φωτ.) στον Παναιτωλικό εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός αριστερός μπακ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Αγρινιώτες για δύο ακόμα χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα επισημοποιηθεί το deal.

Αναφορικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, διαψεύστηκαν τόσο από τον 27χρονο Ίβηρα, όσο και τον εκπρόσωπό του, Μιγκέλ Ριέρα (αριστερά στην κεντρική φωτ.), ο οποίος υποστήριξε στο Sport24.gr: " Δεν μιλήσαμε ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με καμία άλλη ελληνική ομάδα. Υπάρχουν ισπανικές ομάδες που θέλουν τον Κέβιν, αλλά η προτεραιότητά του είναι να μείνει στον Παναιτωλικό. Άλλωστε είμαστε κοντά σε συμφωνία για ανανέωση για δύο ακόμη χρόνια".

Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Κέβιν στον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέβιν παίζει στον Παναιτωλικό από το καλοκαίρι του 2014. Πέρυσι έπαιξε σε 26 παιχνίδια (είχε 2 γκολ), ενώ στο εφετινό πρωτάθλημα έχει καταγράψει 24 συμμετοχές, όλες στο πρωτάθλημα της Super League.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ