ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μαντζουράκη ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Μαντζουράκη ο Παναιτωλικός
Μαντζουράκης INTIME SPORTS

Προπονητής του Παναιτωλικού είναι και επισήμως ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος την Πέμπτη (8/10) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αγρινίου. (PHOTOS).

Και επισήμως προπονητής του Παναιτωλικού είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης. Η ομάδα του Αγρινίου επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος την Πέμπτη (8/10) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ανέφερε: "Ο Γιάννης Μαντζουράκης ανέλαβε και επίσημα από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Οι παίκτες έκαναν το πρωί προθέρμανση, λειτουργική προπόνηση δύναμης και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα, αμυντική τακτική και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Απουσίαζαν o Ουάρντα (Εθνική Αιγύπτου), o Μύγας (Εθνική Ελπίδων), ο Κουτρομάνος (υποχρεώσεις με το Στρατό) και ο Κέβιν που αναρρώνει. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Καμαρά και ατομικό ο Ρομέρο και ο Κόρσιενς. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο Emileon".

Ανακοίνωσε Μαντζουράκη ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός είναι για τον Μαντζουράκη η 19η ομάδα της καριέρας του. Είχαν προηγηθεί οι εξής ομάδες: Χαλκίδα, Αιγάλεω, Καβάλα, Πάφος, Πεζοπορικός, ΑΠΟΕΛ, Νάουσα, Πιερικός, Λάρισα, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Ανόρθωση, ΑΕ Λεμεσού, Ομόνοια, Βέροια, ΟΦΗ, Καλλονή, Εργοτέλης. Ντεμπούτο στον πάγκο των Αγρινιωτών θα κάνει ο Μαντζουράκης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου (18.15), για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ανακοίνωσε Μαντζουράκη ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟ.ΜΑ:

Ο Μαντζουράκης αναλαμβάνει τον Παναιτωλικό

Παρουσία Ματζουράκη η προπόνηση στον Παναιτωλικό

Γι' αυτό διάλεξε τον Ματζουράκη

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ