ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Πόντες ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Πόντες ο Παναιτωλικός
Πόντες

Ο Λιονέλ Πόντες είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού. Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο διάδοχος του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού είναι οριστικά ο Λιονέλ Πόντες. Ο 43χρονος Πορτογάλος βρέθηκε στο Αγρίνιο, έδωσε τα χέρια με τους Αγρινιώτες και η πρόσληψή του ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/6). Αξιοσημείωτο ότι ο Πόντες πιάνει δουλειά έχοντας στο πλευρό του ένα τιμ συνεργατών, από την πατρίδα του. Βοηθός προπονητή, γυμναστής και αναλυτής αγώνων.

Και δεύτερος βοηθός του, αλλά και μεταφραστής, ένα γνωστό πρόσωπο στην ελληνική πραγματικότητα, ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας είναι γεννημένος στις 9 Ιουλίου το 1972 και από το 2002 μέχρι το 2004 εργάστηκε στην δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Το 2004-2005 ήταν βοηθός στην ομάδα Νέων της Σπόρτινγκ, ενώ από το 2005 μέχρι και το 2009 ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα των ''λιονταριών''.

Δούλεψε και στην Εθνική Πορτογαλίας ο Πόντες, από το 2010 μέχρι το 2014. Ήταν βοηθός προπονητή, ενώ το... χρίσμα στη θέση του πρώτου προπονητή έλαβε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Καθοδήγησε τη Μαρίτιμο από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2015.

Η ανακοίνωση: ''Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λιονέλ Πόντες, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εργαστεί ως βοηθός στην Σπόρτιγκ και στην Εθνική Πορτογαλίας. Την τελευταία σεζόν ήταν προπονητής της Μαρίτιμο.

Συνεργάτες του Λιονέλ Πόντες θα είναι:

Βοηθός Προπονητή: Πέδρο Ιλάρκο

Βοηθός Προπονητή – μεταφραστής: Αλέξανδρος Μανιάτογλου

Γυμναστής: Ζε Πέδρο

Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης

Αναλυτής αγώνων: Ντάνιελ Γκονσάλβες''.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ