ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Αλεξίεβιτς ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Αλεξίεβιτς ο Παναιτωλικός
Αλεξίεβιτς

Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Ιλιά Αλεξίεβιτς, όπως γνωστοποίησε επισήμως η ομάδα του Αγρινίου. Ο διεθνής Λευκορώσος είναι το δεύτερο απόκτημα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μετά τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Κριστιάνο, ο Παναιτωλικός απέκτησε τον διεθνή Λευκορώσο Ιλιά Αλεξίεβιτς. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ενέταξε στο δυναμικό της τον 25χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στο Ζόντινο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Τορπέντο. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκόμελ και από το 2013 ήταν στέλεχος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ

Η ανακοίνωση: " Ο Ίλια Αλεξίεβιτς είναι από σήμερα μέλος της ομάδας μας. Ο διεθνής Λευκορώσος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, με χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2017. Ο Αλεξίεβιτς από αύριο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 8".

* Ασκήσεις συνεργασίας σε υψηλή ένταση, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (13/1). Θεραπεία έκανε ο Ρουσκουσέδα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς, Αθανασόπουλος. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ