ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΑΕΚ Λάρνακας για Βασιλείου

ΑΕΚ Λάρνακας για Βασιλείου
Βασιλείου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα υπόψιν της ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ο Στέλιος Βασιλείου του Παναιτωλικού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ενδέχεται να λύσει το συμβόλαιό του ο 25χρονος επιθετικός.

Ύστερα από 1,5 χρόνο στον Παναιτωλικό, ο Στέλιος Βασιλείου ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, αλλά αν βρει ομάδα και πρόταση που να τον ικανοποιούν, τότε είναι πολύ πιθανό να το σπάσει και να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως μια ομάδα που καλοβλέπει την περίπτωσή του είναι η ΑΕΚ Λάρνακας. Η κυπριακή ομάδα έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και τερμάτισε πίσω από το ΑΠΟΕΛ. Ήδη φέρεται να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε από την ΑΕΚ θα αποχωρήσει ο επιθετικός Νέστορας Μυτίδης και έχει προκύψει κενό στη γραμμή κρούσης.

Ο Βασιλείου αγωνίστηκε εφέτος σε 14 παιχνίδια στον Παναιτωλικό και σημείωσε 1 γκολ (στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη). Προτού πάει στην ομάδα του Αγρινίου έπαιζε στον Λεβαδειακό, από το 2007 μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ