ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στην Παναχαϊκή

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή EUROKINISSI SPORTS

Με φόντο τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στην Αχαΐα, τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας και Αντώνης Κουνάβης, "διασταύρωσαν τα ξίφη τους " και οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή είναι ραγδαίες.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία συγκροτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 για να βγάλει από το αδιέξοδο την Παναχαϊκή. Επιχειρηματίας από την Αχαΐα σύμπλευσαν για το καλό της ομάδας, ωστόσο ένα χρόνο μετά βγήκαν τα "μαχαίρια" και αυτό όχι λόγω της Παναχαϊκής, αλλά με φόντο τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές στην Αχαΐα.

Τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας και Αντώνης Κουνάβης, έχουν ταχθεί σε αντίπαλα στρατόπεδα για την προεδρία του επιμελητηρίου και αυτή η κόντρα μεταφέρθηκε στην Παναχαϊκή.

"ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ"

Η Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Επειδή το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας τυγχάνει να είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και με δεδομένη την συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου, η Παναχαϊκή συμμαχία του εύχεται να είναι και πάλι ο επόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου και σχεδόν όλα τα μέλη στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Πέραν αυτού όσον αναφορά τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές δηλώνουμε ότι δεν μας αφορά το θέμα των διεκδικήσεων και των αντεγκλήσεων. Όσο για τις δηλώσεις του κ. Κρίκη «κουβαρντόπαιδα» ή «υποχείρια», (όπως διαβάσαμε στα ΜΜΕ και βέβαια αν και εφόσον έγιναν) θα προτιμούσαμε να μην τις σχολιάσουμε γιατί όλα τα μέλη της Παναχαϊκής συμμαχίας έχουν αποδείξει με την πορεία τους στην κοινωνία και το επιχειρείν το ποσοστό συνεισφοράς τους.

Θα θέλαμε μόνο να θυμίσουμε στον υποψήφιο πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Κρίκη ότι απευθύνεται σε συνεπιχειρηματίες και δεν είναι σώφρων να απευθύνεται με τέτοιους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους". Ο Αντώνης Κουνάβης, που στηρίζει την υποψηφιότητα του Κρίκη, προφανώς δεν είχε ιδέα για την ανακοίνωση, παρότι μέλος της Συμμαχίας, και με δήλωσή του στον Sport24 Πάτρας χαρακτήρισε αλητεία την ανακοίνωση και κατέστησε σαφές ότι παραιτείται και από τη Συμμαχία, αλλά και από αυτή του β' αντιπροέδρου της Παναχαϊκής.

ΚΟΥΝΑΒΗΣ: "ΑΛΗΤΕΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"

Ο Πατρινός ναυτιλιακός πράκτορας εκτόξευσε αιχμές και σε βάρος του Κώστα Κατσουράνη, για τον οποίο σημείωσε ότι "έπρεπε να έχει βάλει ασπίδα μπροστά στην ενότητα της Παναχαϊκής. Εμάς μόνο για να πληρώνουμε μας έχουν εκεί. Έπρεπε να ζητήσει αυτή η ιστορία να μείνει μακριά από την Παναχαϊκή. Τι δουλειά έχουν οι εκλογές στο Επιμελητήριο;".

Στη δήλωσή του ο Κουνάβης ανέφερε: " Έχει τεράστια ευθύνη αυτός που λέγεται Κατσουράνης. Είναι ενημέρος και έπρεπε να έχει βάλει ασπίδα μπροστά στην ενότητα της Παναχαϊκής. Εμάς μόνο για να πληρώνουμε μας έχουν εκεί. Έπρεπε να ζητήσει αυτή η ιστορία να μείνει μακριά από την Παναχαϊκή. Τι δουλειά έχουν οι εκλογές στο Επιμελητήριο;

Έχουν περισσότερη αξία τα λεφτά του Μαρλαφέκα από τα δικά μου ή του Πλέσσα; Ο Μαρλαφέκας ευθύνεται για όλα. Ο Μαρλαφέκας είναι ο νεκροθάφτης της Συμμαχίας. Έπαιξε την πορεία της Παναχαϊκής στα ζάρια και είναι κρίμα. Αδικεί μια προσπάθεια που έχει γίνει εδώ και 1,5 χρόνο. Τώρα που ξετυλίγεται το κουβάρι θα νιώθουν ωραία αυτοί οι άνθρωποι; Δεν υπάρχει από εδώ και πέρα... Θα λειτουργώ μόνος ως μέτοχος και τίποτα άλλο. Παραιτούμαι από τη Συμμαχία και από Δ.Σ. Θα τους καλώ συνέχεια να απολογούνται για τα πεπραγμένα τους.

Ο Κουνάβης έτρεχε το καλοκαίρι σε όλα τα φιλικά, ενώ άλλοι τις Κυριακές πήγαιναν βόλτα με τα παιδιά τους. Δεν γίνεται από τη μία ο Κατσουράνης να πηγαίνει στα σχολεία και να μιλά στα παιδιά για την ιστορία της Παναχαϊκής και από την άλλη κάποιοι κύριοι να κάνουν αυτές τις μεθοδεύσεις. Και αυτοί που τάχθηκαν υπέρ της επιστολής θα καταλάβουν πόσο λάθος έκαναν, αλλά να έχουν ανδρισμό να το παραδεχτούν".

Το ερώτημα που τίθεται είναι πόσο θα επηρεαστεί η Παναχαϊκή από αυτή τη διαμάχη. Ήδη υπάρχουν μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας που παραιτούνται (Γιώργος Πλέσσας) και αποστασιοποιούνται (Νίκος Πιλαβάς), άρα λιγότερα χρήματα για την ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα ήταν από τις ΠΑΕ που εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ