ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τέλος και ο Διγκόζης από την Παναχαϊκή

Τέλος και ο Διγκόζης από την Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής και ο Άγγελος Διγκόζης δέκα μέρες μετά την πρόσληψή του. Φαβορί για την "κοκκινόμαυρη" ομάδα και πάλι ο Ηλίας Φυντάνης

Παρελθόν αποτελεί την Τετάρτη (3/4) από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής και ο Άγγελος Διγκόζης δέκα μέρες μετά την πρόσληψή του.

Ο Διγκόζης πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης αποχαιρέτησε τους παίκτες, χωρίς να τους κάνει προπόνηση την οποία έκανε ο Βαγγέλης Καράτσης.

Έτσι μετά τους Παπακώστα, Φυντάνη, Ζήκο, Κούτση, Αντωνίου, Καράτση και ο Διγκόζης αποχωρεί από τον σύλλογο της Πάτρας.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του όλα δείχνουν πως θα είναι και πάλι ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα του Βύζα Μεγάρων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Άγγελο Διγκόζη αναφέρει:

" Ο από δεκαημέρου προπονητής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Άγγελος Διγκόζης , χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει, με τη δικαιολογία ότι προσπαθεί επί δέκα ημέρες να συζητήσει με την ιδιοκτησία της ομάδας και δεν το κατάφερε, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πριν από την απογευματινή προπόνηση τη παραίτηση του.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που νεαρός προπονητής ο οποίος έβαλε λιτούς και δεμένους για να έρθει και να εργασθεί στην Παναχαϊκή που χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, παραιτείται χωρίς κανένα σοβαρό λόγο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και πολύ σύντομα θα καταλάβουν όλοι αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις κωμικοτραγικές παραιτήσεις που σκοπό έχουν να εκθέσουν την ομάδα και να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες της, ότι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια στην Πάτρα το έργο θα είναι πολεμικό και ιδιοκτησία, προπονητές και ποδοσφαιριστές θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πού έδειξε η ομάδα τη χρονιά που κόντρα στα ίδια πρόσωπα που μεθοδεύουν αυτές τις καταστάσεις και σε όλο το κύκλωμα, πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Β' Εθνική.

Όσο για τον κ. Διγκόζη και το συνεργάτη του που περηφανεύθηκαν ότι έβαλαν στην ομάδα ένα 16χρονο θα ήταν πιο σωστό να πουν ποιος είναι αυτός που επέμενε και επιμένει να είναι στην αποστολή και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής ο Hoxhalli , o Χούσα και ο Πλέγας και ποιος είναι αυτός που επιμένει στην δημιουργία μιας ομάδας από νεαρούς ποδοσφαιριστές με 5ετή συμβόλαια που έχουν σαν ομάδα τους μόνο την Παναχαϊκή και θέλουν την διάκριση μέσα από αυτή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει τα πάντα για να πάρει προπονητή που δεν φοβάται ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα και που δεν θα διαλέγει ειδικά παιχνίδια που θα τιμωρούνται οι ποδοσφαιριστές με κάρτα".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ