ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Πωλείται η Παναχαϊκή με 620.000 ευρώ λέει ο Κούγιας

Πωλείται η Παναχαϊκή με 620.000 ευρώ λέει ο Κούγιας
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε την είδηση ότι θα διαλύσει την ομάδα της Πάτρας αν αναλάβει την Λάρισα και έθεσε τους όρους για την πώληση του συλλόγου.

Σε κατηγορηματική διάψευση της είδησης ότι θα θέσει υπό εκκαθάριση την Παναχαϊκή και θα την διαλύσει αν πάρει στα χέρια του την Λάρισα προέβη ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πάτρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου με την οποία βάζει πωλητήριο στην Παναχαϊκή έναντι του ποσού των 620.000 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτή προτεραιότητα έχουν οι επιχειρηματίες της Πάτρας ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση οι μόνες οφειλές που υπάρχουν είναι προς το ΙΚΑ και την Εφορία ύψους 490.000 ευρώ αλλά είναι ρυθμισμένα στην ρύθμιση των 100 δόσεων. Δεν υπάρχουν όμως άλλες οφειλές προς ποδοσφαιριστές και τρίτους.

Ο κ. Κούγιας μάλιστα είχε συνάντηση και με κάποιους ανθρώπους στην Πάτρα τους οποίους τους εξουσιοδότησε για να προχωρήσουν στην πώληση του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι αν στις επόμενες 10 μέρες βρεθεί γήπεδο στην Πάτρα η ομάδα θα επιστρέψει.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"1. O πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση στην οποία εάν αγοράσει τις μετοχές της Π.Α.Ε. Λάρισα ότι θα λύσει και θα θέσει υπό εκκαθάριση την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Ο κ. Κούγιας δηλώνει ότι από σήμερα οι μετοχές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι προς πώληση με σειρά προτιμήσεως πρώτα τους επιχειρηματίες της Πάτρας και ακολούθως όποιον εκτός Πάτρας θέλει να αγοράσει τις μετοχές.

Το τίμημα για την πώληση των μετοχών είναι 500000,00€ συν 120000,00€ που έχουν δαπανηθεί για το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας το οποίο θα περιέλθει στον αγοραστή.Τα χρέη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή προς το Ι.Κ.Α. και την Εφορία έχουν περι ορισθεί από το ποσό των 3000000,00€ το 2009 στο ποσό των 490000,00€και ρυθμισμένα σε 100 δόσεις ,τα οποία μπορεί να τα διαπιστώσει ο υποψήφιος αγοραστής στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου και στην Α! Δ.Ο.Υ Πατρών.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει ούτε μία προσφυγή εις βάρος της και όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της είναι εξοφλημένοι έως την 31 / 5 / 2015.Για να διαπιστωθούν αυτά τα στοιχεία ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Πατρέων να ορίσει εντεταλμένο σύμβουλο νακάνει αυτούς τους ελέγχους.

2. Έγινε συνάντηση του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια με τον δημοτικό σύμβουλο επικεφαλής της παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ», πρώην βουλευτή και γιατρό κ. Οικονομόπουλο Νικόλαο και τους επιχειρηματίες της Πάτρας κ. Πανόπουλο Σάκη , Κλαουδάτο Ανδρέα και Γερόλυμο Κωνσταντίνο παρουσία του προπονητή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Σπανού Δημήτρη.

Ο κ. Κούγιας εξουσιοδότησε εν’ λευκώ τους κ.κ. που παρευρίσκονταν στην συνάντηση να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια και με οποιονδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν οι ίδιοι ώστε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να αγωνισθεί στην Πάτρα και σε οποιοδήποτε γήπεδο που θα πληροί τις προϋποθέσεις των αγώνων της Football League.

Ο κ. Κούγιας δεσμεύθηκε ότι σε περίπτωση κατά την οποία μέσα στις επόμενες 10 ημέρες βρεθεί γήπεδο στην Πάτρα οι αγώνες της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα γίνονται όλοι εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ