ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0

Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Στην επιστροφή της στη φυσική της έδρα, στην Αγυιά, η Παναχαϊκή νίκησε (2-0) σε φιλικό τον Ιωνικό. Βολές του νέου ιδιοκτήτη, Νίκου Παπαδάκη, σε βάρος του Αλέξη Κούγια. (PHOTOS)

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στην Αγυιά και την Τετάρτη (12/8) έδωσε φιλικό με τον Ιωνικό. Οι Αχαιοί νίκησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Κάργα (44') και Χούσα (90'). Θετικό δείγμα γραφής για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού. Πριν από το ματς τελέστηκε αγιασμός ενώ φωτογραφήθηκαν όλα τα νέα αποκτήματα.

Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
INTIME SPORTS

Είχε προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής, Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος εκτόξευσε βολές σε βάρος του προηγούμενου μεγαλομετόχου, του Αλέξη Κούγια. "Είναι περίπου δύο εκατ. ευρώ. Κάναμε 100 δόσεις. Ο Κούγιας άφησε μόνο χρέη".

Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
INTIME SPORTS

Ο Παπαδάκης, αφού ξεκαθάρισε πως η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ακόμα: "Τον Αλέξη Κούγια δύο φορές τον είδαμε και τον ψάχναμε πάμπολλες. Υπήρξε έντονο παρασκήνια, αλλά όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε. Θα έρθουν και άλλοι συνεργάτες, γιατί η Παναχαϊκή είναι μαγαζί γωνία και δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε βάσει ιστορίας και πόλης. Θέλουμε να την πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα γίνουν μία, δύο ακόμα μεταγραφές για να κλείσουμε το ρόστερ. Πήραμε καμένη γη. Δεν είχαμε ρεύμα, γραφεία, αλλά θα βάλουμε τις βάσεις για την άνοδο".

Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
INTIME SPORTS
Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
INTIME SPORTS
Παναχαϊκή - Ιωνικός 2-0
INTIME SPORTS

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός):Αθανασόπουλος (31' Γεωργακόπουλος), Κάργας (46' Καρβουνιάρης), Ρόκας (46' Μουκίδης), Πινδώνης (46' Τρίγκας), Κοντοδήμος (46' Λαμπρόπουλος Ιωσήφ), Περίκο (31' Ντελέκος), Στεργίδης (46' Χαρτσιάς), Πέδρο (46' Σιατραβάνης), Ασίγκμπα (46' Λαμπρόπουλος Γιώργος), Τζίλας (46' Κυβελίδης), Παπανικολάου (46' Χούσα)

Ιωνικός (Βασιλειάδης):Παλιγκίδης, Τσαφταρίδης, Κατσικιάς, Μιχελής, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος, Φωστέρης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ