ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: ''Εν ψυχρώ εκβιασμός''

Παναχαϊκή: ''Εν ψυχρώ εκβιασμός''
Κιάσσος INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Παναχαϊκής, εξαπολύεται επίθεση στον ΠΣΑΠ, αλλά και στους Σταύρο Βαγγελόπουλο και Κώστα Κιάσσο, κάνοντας λόγο για εκβιασμό.

Σφοδρή επίθεση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξαπέλυσαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν πως οι Βαγγελόπουλος και Κιάσσος διεκδίκησαν περισσότερα χρήματα από τα δεδουλευμένα τους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μείνουν χωρίς χρήματα το Πάσχα.

Στην ανακοίνωση αφήνονται υπονοούμενα στον Κιάσσο, τον οποίο κατονομάζουν ως ''γιατρό''. Αναλυτικά:

''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
1. Προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,
2. Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή,
3. Προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ Γκιρτζίκη,
4. Προς τον πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη,
5. Προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και τους πρώην συμπαίκτες Κιάσσο και Βαγγελόπουλο γιατί με ένα εν ψυχρώ εκβιασμό που έγινε στα γραφεία της Football League και με την απειλή του αποκλεισμού της Π.Α.Ε. στην οποία εργαζόμαστε και απέσπασαν 35000,00€ περισσότερα χρήματα από αυτά που εργάστηκαν οι πρώην συμπαίκτες μας Κιάσσος και Βαγγελόπουλος.

Οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος δικαιούντω να εισπράξουν και οι δύο μαζί 20000,00€ και τα οποία είχαν συμφωνήσει και με την παρέμβαση του ΠΣΑΠ και με τον εκβιασμό του αποκλεισμού της ομάδας μας από τα Play-off αποπειράθηκαν να μας οδηγήσουν στην ανεργία για να εισπράξουν χρήματα που δεν εργάσθηκαν.

Οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος οι οποίοι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα θα εισπράξουν διπλά χρήματα φέτος (και από τις ομάδες τους και από την Παναχαϊκή χωρίς να εργάζονται στην Παναχαϊκή) και άφησαν εμάς και τις οικογένειες μας που εργαζόμαστε στην Παναχαϊκή χωρίς χρήματα.
Καταγγέλλουμε ιδιαίτερα τον πρώην συμπαίκτη μας Κιάσσο, ο οποίος είναι μέλος του ΠΣΑΠ και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτός και ο Βαγγελόπουλος και το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ έκαναν αυτόν τον στυγνό εκβιασμό υπέρ άλλων ομάδων.

Τον Κιάσσο τον επονομαζόμενο και γιατρό τον καλούμε να σταματήσει τις δηλώσεις και να εξηγήσει, γιατί σταμάτησε την εργασία του με την Παναχαϊκή στην οποία εργάστηκε φέτος ένα μήνα σαν εργοφυσιολόγος.

Όσον αφορά την διοίκηση του ΠΣΑΠ ό,τι αποπειράθηκε να κάνει στην Παναχαϊκή και σε εμάς να το κάνει και για τις άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν στα Play-off και οφείλουν εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ σε παίκτες και προπονητές».

Με εκτίμηση

Οι προπονητές

Σπανός Δημήτριος
Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος
Φουσέκης Γεώργιος
Παρασκευόπουλος Γεράσιμος

Οι ποδοσφαιριστές

ASIGBA MARK
GATIAGA CHEIKH
HOXHALLI GERTIN
ΑΛΛΑ ΑΛΜΠΙ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΡΕΤΑ ΓΙΟΑΝ
ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΤΡΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΧΑΡΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΥΣΑ ΑΝΤΡΕΑ

Το υπαλληλικό προσωπικό

ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΤΣΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ