ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τσιριμπής: "Ρεμάλια και αληταράδες"

Τσιριμπής: "Ρεμάλια και αληταράδες"

Ο εκτελών χρέη προέδρου στην Παναχαϊκή, Ποτής Τσιριμπής, χαρακτήρισε ρεμάλια και αληταράδες τους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα και άφησε υπόνοιες για στοιχηματισμό.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε οριακό σημείο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ποτής Τσιριμπής, είναι πυρ και μανία με τους ποδοσφαιριστές εκείνους που έκαναν προσφυγές και δεν κατέβηκαν στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου η ομάδα του έχασε με 3-1, έχοντας αποστολή 15 ποδοσφαιριστών.

Οι Αχαιοί "βουλιάζουν" και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βγήκε στην αντεπίθεση. Καταφέρεται εναντίον εκείνων που προσέφυγαν για οφειλές και τους χαρακτηρίζει "ρεμάλια" και "αληταράδες", ενώ αφήνει υπόνοιες για στοιχηματισμό, αναφέροντας πως "δεν θα επιτρέψω ούτε οβεράκια, ούτε ανατροπές".

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με τον Εργοτέλη:

"Δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Παναχαϊκή όπως τα εννοείτε εσείς. Σήμερα ήρθαν εδώ εκείνοι που αγαπάνε την Παναχαϊκή, όσο κανείς άλλος. Έχουν πάρει 190 χιλιάρικα οι παίκτες. Ποια ομάδα στην κατηγορία έχει δώσει μέχρι σήμερα 190 χιλιάρικα; Η Παναχαϊκή σήμερα γεννήθηκε. Όσο είμαι δεν θα επιτρέψω ούτε οβεράκια, ούτε ανατροπές. Οι παίκτες που έφυγαν να πουν τι τους χρωστάμε. Ποδοσφαιριστής έχει πάρει 9.5 χιλιάρικα και πάτησε στα 300 ευρώ που του χρωστάμε για να κάνει προσφυγή.

Σε αυτούς που έφυγαν χρωστάμε από 300 ευρώ μέχρι 3 χιλιάδες ευρώ. Δεν λένε όμως ότι έχουν πάρει 190 χιλιάρικα. Δεν λένε για τις προκαταβολές που έχουν πάρει. Αυτό το λάθος κάναμε. Πήγαμε να χτίσουμε κάτι πάνω σε αληταράδες. Ήρθαμε με αεροπλάνο στην Κρήτη. Ούτε καν μπήκαμε στον κόπο για πλοίο. Πήραμε ένα σύλλογο που χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ. Έχουμε πληρώσει 500 χιλιάρικα. Και ο Εργοτέλης έχει οικονομικά προβλήματα. Είδα όμως όλους τους παίκτες εδώ.

Εμάς κάποια ρεμάλια πήραν τις τσάντες κι έφυγαν. Με τα Χανιά ζήτησα να με καλέσει εισαγγελέας και έκανα καταγγελίες. Κανείς δεν με κάλεσε. Περιμένω ακόμα να με καλέσει. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να έρθει να ελέγξει τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά καθαρά που θα παίζουν για τη φανέλα".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ