ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Δεν μπλέκουμε σε σκοτεινές καταστάσεις"

ΠΑΕ Παναχαϊκή: "Δεν μπλέκουμε σε σκοτεινές καταστάσεις"
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει μεταξύ άλλων πως προτιμάει τον άνισο αγώνα της παραμονής της στην Football League, παρά την εμπλοκή της σε σκοτεινές καταστάσεις που προσβάλουν και απαξιώνουν το ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή και σε αυτή αναφέρει ανάμεσα σε άλλα πως προτιμάει τον άνισο αγώνα της παραμονής της στην Football League, παρά την εμπλοκή της σε σκοτεινές καταστάσεις που προσβάλουν και απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, καλοεί τους φιλάθλους της να μην παραπλανώνται από εικασίες και φήμες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

"Στην πιο λεπτή φάση του πρωταθλήματος της Football League οι αποπροσανατολισμοί δεν προσφέρουν υπηρεσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής. Για να διανοίγουν ευοίωνες προοπτικές (για τις οποίες καταθέτουμε την σιγουριά μας) επιβάλλεται όλοι να είμαστε επικεντρωμένοι στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αποκλειστικό μέλημα της Διοίκησης της ΠΑΕ είναι η διασφάλιση των ανταγωνιστικών πλαισίων που θέλουμε να κινούνται οι 17 ήρωες ποδοσφαιριστές του ρόστερ της αγαπημένης μας ομάδας. Και ποιος ξέρει, την ύστατη ώρα μπορεί να είναι και περισσότεροι...

Συνεπώς είναι άκαιρη κάθε παραφιλολογία που παραπέμπει στην καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο, γι' αυτό και καλούμε τους φιλάθλους να μην παραπλανώνται από εικασίες και φήμες.

Το ίδιο ισχύει και για αγώνες της Παναχαϊκής που έχουν χαρακτηριστεί "ύποπτοι" περίεργου στοιχηματισμού. Ουδόλως η όποια "κατηγορία" αγγίζει την ομάδα μας, διότι δεν υπάρχει η παραμικρή εμπλοκή μας σε στοιχηματικά παιχνίδια. Άλλωστε, η τάση του "over" στο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα (0-2) διαψεύσθηκε, ενώ λάθεψαν όσοι πόνταραν αναφανδόν στον άσο του αγώνα μας με την Καλλιθέα (0-1). Παράλληλα, στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, κι ενώ το διπλό είχε φράξει από τον τεράστιο όγκο χρημάτων που είχε πονταριστεί, αποδείξαμε εκ νέου ότι δεν συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους "παιχνίδια" και πήραμε ένα παλικαρίσιο τρίποντο που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Γενικότερα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έγκαιρα έχει καταγγείλει και έχει εκφράσει την απέχθειά της σε στοιχηματικά παιχνίδια που, ενδεχομένως παίζονται πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα, τον Ιανουάριο αποδείξαμε, με βαρύ κόστος, ότι θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με τον σεβασμό που αρμόζει σε μια καθαρή ομάδα, η οποία προτιμάει τον άνισο αγώνα της παραμονής της στην Football League, παρά την εμπλοκή της σε σκοτεινές καταστάσεις που προσβάλουν και απαξιώνουν το λαοφιλές σπορ".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ