ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Οφρυδόπουλος: "Υπήρχαν αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη στάθηκε στην υπεροχή της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τόνισε πως ακόμα όλα είναι ανοιχτά για την άνοδο.

Για αλλόκοτα πράγματα που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πάτρας έκανε λόγο ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Άρη.

Ο πρώην αμυντικός δεν θέλησε να μιλήσει ξεκάθαρα για την διαιτησία αφήνοντας όμως σαφές υπόνοιες ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι υποστήριξε πως η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και έπρεπε να κερδίσει.

Επίσης υποστήριξε πως όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση ανόδου στη Super League:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Παναχαϊκής:

"Θέλω να εκφράσω την τεράστια χαρά μας σε όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς και πέρασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες. Τους ευχαριστήσαμε με την απόδοση μας αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Ο Άρηςδεν είχε ποτέ ευκαιρία και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Η Παναχαϊκή νίκησε κατά κράτος και ήταν πολύ καλύτερη. Ότι ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική, θα το ολοκληρώσει την τελευταία. Ήταν πιο κοντά το 2-0 παρά το 1-1. Είχαμε φάσεις και τετ-α-τετ αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε.

Υπήρχαν αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή κρατάει χαμηλούς τόνους και επίπεδο. Τα είδα όλη η Ελλάδα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άρη. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές. Σε 1-2 αγωνιστικές μπορούννα έρθουν τα πάνω κάτω. Υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Παναχαϊκή"

Για το που στηρίζει ότι μόνο η Παναχαϊκή υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο:
"Το ημίχρονο ήρθε 1-0 με 60-40 κατοχή. Ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα".

Για τα "αλλόκοτα" πράγματα:
"Επειδή είστε και εσείς έξυπνοι και ο κόσμος, όλοι καταλαβαίνουμε τι λέμε".

Για το αν προλαβαίνει η Παναχαϊκή τις θέσεις ανόδου:
"Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μια σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς. Διαχειρίζεται από την αρχή της χρονιάς τα πράγματα και με αρκετά άπειρα παιδιά. Μέσα σε 1-2 αγωνιστικές μπορούν να αλλάξουν όλα. Θα δούμε. Μπορεί να φτάσει -1 είτε -13".

Για το αν σκέφτεται την άνοδο η Παναχαϊκή:
"Θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα το δικαιούμασταν. Αυτό που ξεκινήσαμε θα το τελειώσουμε. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος και θα το δεχτούμε. Σημασία έχει ότι όλη η Ελλάδα είδε πόσο έχει προοδεύσει η ομάδα από πέρσι".

Για την διαιτησία του αγώνα:
"Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον διαιτητή. Έγιναν ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ