ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Νέος προπονητής και πάλι ο Φυντάνης

Νέος προπονητής και πάλι ο Φυντάνης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Διγκόζη. Διαβάστε την ανακοίνωση

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι και επίσημα για ακόμη μια φορά ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής στην θέση του Άγγελου Διγκόζη ο οποίος παραιτήθηκε την Τετάρτη (3/4).

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Πάτρας αναφέρει:

" 1) Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ο Ηλίας Φυντάνης.

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι ο προπονητής που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βρέθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανταποκρίθηκε με απόλυτο τρόπο και με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντα του.

Με τον Ηλία Φυντάνη η ΠΑΕ Παναχαϊκή από την 7η θέση στην Γ' Εθνική κατηγορία κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην B' Εθνική μετά από 5 χρόνια.

Με τον Ηλία Φυντάνη η ΠΑΕ Παναχαϊκή πέρυσι κάλυψε τους -7 βαθμούς και έγινε ανταγωνιστική στην Β' Εθνική, με τον Ηλία Φυντάνη την τρέχουσα περίοδο αποκαταστάθηκε το χάος του Παπακώστα και σήμερα με τον Ηλία Φυντάνη θα δώσει τους δέκα τελικούς για να κατακτήσει όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στο τρέχον πρωτάθλημα.

Βοηθός προπονητή και γυμναστής κατόπιν απαιτήσεως του κ. Φυντάνη προσλαμβάνεται ο κ. Μπαλαμπάσης κάτοχος διπλώματος προπονητού UEFA Α πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και πρώην γυμναστής της πρωταθλήτριας Αζερμπαϊτζάν Μπακού.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπάθησε να εμπιστευτεί νεαρούς προπονητές αλλά δυστυχώς το εγχείρημα της απέτυχε και ειδικά με τις περιπτώσεις Αντωνίου και Διγκόζη θα αναφερθούμε μετά το πέρας του πρωταθλήματος.

2) Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές συλλυπούνται την οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, για τον άδικο θάνατο του".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ