ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Νέος μεγαλομέτοχος στην Παναχαϊκή

Νέος μεγαλομέτοχος στην Παναχαϊκή
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επισημοποίησε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανακοινώνοντας ότι ο Νίκος Παππάς κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Μετά από αρκετά χρόνια στην ιδιοκτησία του Αλέξη Κούγια, η Παναχαϊκή αποκτά άλλον μεγαλομέτοχο, τον επιχειρηματία, Νίκο Παππά! Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και εξήγγειλε τις επόμενες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και επισήμως έχει ήδη αλλάξει χέρια καθώς ολοκληρώθηκαν οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες και πλέον το 90% του μετοχικού κεφαλαίου περιήλθε στην κατοχή του Νίκου Παπαδάκη.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι ευνόητο ότι ανοίγει ο δρόμος για την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. έχει ήδη ετοιμάσει τον σχετικό φάκελο ο οποίος θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να είναι καθόλα εντάξει στη θεσμική της σχέση με τους φορείς της Πολιτείας και του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ