ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ξανά στην Κόρινθο η Παναχαϊκή

Ξανά στην Κόρινθο η Παναχαϊκή
Παναχαϊκή, Κούγιας INTIME SPORTS

Όπως με τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι και με τον Απόλλωνα Σμύρνης η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στην Κόρινθο. Η ανακοίνωση της Football League και η επίθεση των ''κοκκινόμαυρων'' σε Δήμο και Ερασιτεχνική.

Κόρινθος ξανά για την Παναχαϊκή. Εκεί θα παίξει και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα της Πάτρας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η Football League ανέφερε: ''Με αφορμή το γεγονός του ορισμού από τη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play offs της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη την Τετάρτη 13-05-2015 και του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ημέρας των play offs μεταξύ ων ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20-05-2015, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι :

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 χρησιμοποίησε ως κύρια έδρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015 , καθώς και για την 1η αγωνιστικής ημέρα των play offs τo ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, με παραχωρητήριο το οποίο ανανεωνόταν οσάκις για κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005.

Σε συνέχεια των ανωτέρω η FOOTBALL LEAGUE απέστειλε την 14-05-2015 έγγραφο προς το ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ για την παραχώρηση του ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ως μόνιμη έδρα και έλαβε αρνητική απάντηση ως προς τη χρήση αυτού. βΩς εκ τούτου η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ εξήντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια για τον ορισμό του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ημέρας των play offs, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ σύμφωνα με το παραχωρητήριο που έχει ήδη αποσταλεί στη Διοργανώτρια''.

ΠΑΕ: ''Θέλουν να μας διαλύσουν''

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εξέλιξη αυτή και επιτέθηκε σε Δήμο Πατρέων και Ερασιτεχνική. Ανέφερε ότι σκοπός των δύο είναι όχι να βοηθήσουν, αλλά να καταστρέψουν την ΠΑΕ. Αναλυτικά: '' Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 ανακοινώνει ότι παρά το επίσημο έγγραφο το οποίο έστειλε η Football League στον Δήμο Πατρέων, κατόπιν εντολής της ΕΠΟ, για την παράδοση στην Football League από τον Δήμο Πατρέων μονίμου παραχωρητηρίου αποκλειστικής χρήσεως του χλοοτάπητα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (αυτό απαιτεί ο νόμος όταν υπάρχει επαγγελματική ομάδα) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, οι αρμόδιοι του Δήμου Πατρέων, Δήμαρχος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι (Αθανασόπουλος, Μελάς) ενημέρωσαν τη Football League και την αρμόδια υπάλληλο κα Δήμητρα Σιώζου ότι αρνούνται να δώσουν μόνιμο παραχωρητήριο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, όπως απαιτεί ο νόμος, διότι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Δήμου Πατρέων φτιάχτηκε με χρήματα του ελληνικού λαού και ανήκει μόνο στον ελληνικό λαό και είναι αδύνατον κατόπιν αυτού να δώσουν παραχώρηση μόνιμης χρήσεως στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 η οποία είναι ιδιωτική επαγγελματική ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.

Σημειωτέον ότι η Football League για να διευκολύνει τον Δήμο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή που είχε κάνει καταγγελία κατά της Football League που όρισε τον προηγούμενο αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 στην Κόρινθο είχε ορίσει από την Παρασκευή όλα τα γήπεδα των αγώνων των play-off για την 5η αγωνιστική εκτός του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 – ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να έχει προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία και ανακοινώσεις και να ετοιμάζεται να διεκδικήσει την κατακύρωση του αγώνα υπέρ αυτής λόγω του εκπροθέσμου ορισμού.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Football League όρισε όπως είναι υποχρεωμένη να πράξει την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 – ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου αφού ο Δήμος Κορινθίων έχει παραχωρήσει με μόνιμο παραχωρητήριο το γήπεδο και για την επόμενη περίοδο 2015 – 2016. Είμαστε σίγουροι ότι οι υγιείς φορείς της Πάτρας έχουν αντιληφθεί πλέον ότι σκοπός του Δήμου Πατρέων και της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής δεν είναι η βοήθεια προς την ομάδα και η θέληση αυτής να αγωνισθεί στην Πάτρα, αλλά η διάλυση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005. Ειδικά η ερασιτεχνική Παναχαϊκή μαζί με ένα κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν υποβάλλει σε όλους τους θεσμικούς φορείς ένα κατάπτυστο και συκοφαντικού περιεχομένου έγγραφο με το οποίο ζητούν την διάλυση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, ώστε να γίνει και πάλι ερασιτεχνικό σωματείο και να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αντί της Παναχαϊδας την οποία έχει ιδρύσει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ώστε την διοίκηση αυτής της ομάδας να την έχει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή και να δικαιολογεί την ύπαρξη της.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ενημερώσουν με έντιμο τρόπο τους ανθρώπους που ενημερώνονται από αυτά και να παύσουν πλέον όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι γραφικοί και ανώνυμοι να βομβαρδίζουν με ψευδείς ειδήσεις όσους ενδιαφέρονται για το να αγωνίζεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 στην Πάτρα και όχι σε άλλες πόλεις. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον το τι έχει υποστεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 και ο ιδιοκτήτης της αυτά τα επτά χρόνια και γιατί αναγκάσθηκε να μετακομίσει την ποδοσφαιρική ομάδα να αγωνίζεται στην Κόρινθο όπου τόσο η Δημοτική αρχή όσο και ο κόσμος την αγκάλιασαν.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 Αλέξιος Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα με την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 20/5/2015 στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού σταδίου Κορίνθου θα δώσει εκτενή συνέντευξη τόσο για το θέμα αυτό όσο και για το μέλλον της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 αλλά και τις μελλοντικές δικαστικές ενέργειες της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 εις βάρος της εγκληματικής οργάνωσης η οποία απολογείται ενώπιον του Ανακριτή Διαφθοράς κ. Ανδρεάδη και το πώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 θα διεκδικήσει τα 7.000.000,00€ ζημιά την οποία έχει υποστεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 από τις παράνομες ενέργειες της εγκληματικής οργάνωσης και τα οποία ωφελήθηκε η ΠΑΕ Πλατανιάς αφού όσα διέπραξαν οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ, οι υπάλληλοι της ΕΠΟ (Δούρος, Μπριάκος), οι διαιτητές της ΕΠΟ (Κάμπαξης, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης) ωφέλησαν την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.

Στην συνέντευξη αυτή θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005 σε αυτή την δικαστική προσπάθεια αφού ο κ. Κούγιας δεν μπορεί να είναι δικηγόρος της υποθέσεως αφού είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας''.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ