ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κούγιας κατά ΣΚΑΪ για δημιουργία έκρυθμης ατμόσφαιρας ενόψει του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός

Κούγιας κατά ΣΚΑΪ για δημιουργία έκρυθμης ατμόσφαιρας ενόψει του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του επιτέθηκε στον Κυριάκο Θωμαϊδή και τον ΣΚΑΪ με αφορμή την πρόσφατη εκπομπή ΔΙΚΗ. Τι αποκάλυψε για τον Μίτσελ ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια: "Στην χθεσινή εκπομπή ΔΙΚΗ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαίδης διαπράττοντας σοβαρό ποινικό αδίκημα δημοσιοποίησε εντελώς επιλεκτικά μικρή περικοπή της αποτελούμενης από 39 σελίδες καταθέσεως μου ενώπιον του Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κ. Κορέα.

Η συγκεκριμένη κατάθεση έχει δοθεί από εμέ στα πλαίσια της έρευνας των Εισαγγελέα κ.κ. Λακαφώση και Κορέα για παράνομες συμπεριφορές διοικούντων και υπαλλήλων της Ε.Π.Ο. και προσώπων που σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Την συγκεκριμένη κατάθεση ουδέποτε έχω λάβει στην κατοχή μου παρά το ότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι μηνύτρια και πολιτικώς ενάγουσα σε αυτή την υπόθεση και διερωτώμαι ποιός την παράδωσε στον συγκεκριμένο παρουσιαστή αφού αντίγραφα της δικογραφίας έχουν μόνο όσοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι.

Καταγγέλλω την συμπεριφορά του συγκεκριμένου παρουσιαστή και του τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος τον φιλοξενεί τόσο για την δημοσιοποίηση της καταθέσεως αλλά κυρίως για τον χρόνο που επέλεξαν να το κάνουν δηλαδή λίγες ημέρες μόνο πριν από το παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η προσπάθεια να δημιουργηθεί έκρυθμη ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες.

Προσωπικά ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλω να δηλώσω ότι ο αγώνας με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και σε απόδειξη αυτής της πεποιθήσεως μου δηλώνω ότι πριν από τον αγώνα θα βραβεύσω προσωπικώς την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα του προπονητή του Ολυμπιακού Michel τόσο για τα όσα προσέφερε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως αρχηγός της REAL Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας όσο και για αυτά που προσφέρει καθημερινά στους Έλληνες φιλάθλους τόσο ως προπονητής του Ολυμπιακού με την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού στο Champions Leagueαλλά για τα όσα διδάσκει με την εξαιρετική από απόψεως αγωγής συμπεριφορά του στα Ελληνικά γήπεδα.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα φιλοξενήσουμε τους προπονητές , τους ποδοσφαιριστές , την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους οπαδούς του με τον ιδανικότερο τρόπο και είμαι βέβαιος ότι αυτή η συμπεριφορά μας θα τύχει της ίδιας αποδοχής και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους οποίους θέλουμε να έρθουν στο ωραιότερο στάδιο της Πελοποννήσου στο Δημοτικό Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών διαφημίζοντας όλοι μαζί το υγιές ποδόσφαιρο."

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ