ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κούγιας: "Βρομιάρηδες και δυστυχισμένοι θα μπείτε φυλακή"

Κούγιας: "Βρομιάρηδες και δυστυχισμένοι θα μπείτε φυλακή"
INTIME SPORTS

Έξαλλος είναι ο Αλέξης Κούγιας μετά την διαιτησία του κυριακάτικου ματς Πλατανιάς-Παναχαϊκή και με γραπτή του δήλωση απειλεί Θεούς και δαίμονες. Διαβάστε αναλυτικά...

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της Παναχαϊκής η διαιτησία του αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Πλατανιά, αφού οι Πατρινοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 67' (αποβλήθηκε ο Ντίνας), ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 90' σε ανατροπή του Λαμπρόπουλου.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας μέσω γραπτής δήλωσης απειλεί όσους δεν επιτρέπουν στην ομάδα του να ανέβει στην Superleague πως θα τους εκθέτει μέχρι να πεθάνει και πως θα έρθει η ώρα που θα μπουν φυλακή.

"Βρομιάρηδες και δυστυχισμένοι που ζείτε μόνο από το βρώμικο ποδόσφαιρο , εγώ προσωπικά και 20 δικηγόροι του δικηγορικού μου γραφείου μου δίνετε την δυνατότητα να μείνω στο ποδόσφαιρο και να σας εκθέτω μέχρι να πεθάνω και ευτυχώς στην υγειά μου είμαι παρά πολύ καλά.

Έρχεται και η δική σας ώρα που θα μπείτε φυλακή", αναφέρει στην γραπτή του δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής.

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, αλλά και τι είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ