ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κούγιας: Τους βλέπω όλους για πρωινό

Κούγιας: Τους βλέπω όλους για πρωινό
Κούγιας INTIME SPORTS

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για την προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν ψηλά την ομάδα, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, απένειμε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει "καυστικά" μηνύματα και σε παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε μετά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

"Τους βλέπω για πρωινό όλους"

"Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κύριο Μελισσανίδη, στον κύριο Αλαφούζο. Εμένα δεν με λύγισε η εγκληματική οργάνωση του 2011 με τους εγκληματίες, αυτούς που μπαινόβγαιναν στις φυλακές και εξαιτίας των οποίων είμαι προστατευόμενος μάρτυς. Δεν με λύγισε η δεύτερη εγκληματική οργάνωση, από αυτούς με τα κοστούμια που κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο από το 1996. Τους βλέπω για πρωινό όλους.

Επίσης σε αυτά τα υποκείμενα που έχουν μαζευτεί τώρα και είναι η εγκληματική οργάνωση του 2011 και προσπαθούν να γλιτώσουν πίσω από αυτή του 2015, νομίζοντας ότι συνεργαζόμενοι με τον Θωμαΐδη, γιατί είναι όλη μέρα μαζί, και στήνουν την εκπομπή της Δευτέρας για το πώς θα πλήξουν αυτούς που είναι εμπόδιο στο να μπουν στο ποδόσφαιρο. Χωρίς λεφτά και χωρίς κόστος, είτε να κλέψουν τα λεφτά του Champions League, είτε να κλέψουν τη δόξα ομάδων που χτίζονται πραγματικά.

Και επειδή είμαι άνθρωπος του νόμου, στέλνω μήνυμα. Όποιος με πείραξε πήγε φυλακή. Εγώ δεν είμαι, ούτε άνθρωπος να βάζω να δέρνουν τον Ζωγράφο, ούτε τον Τσαχειλίδη, ούτε τον Μπάκα, ούτε τον Βασάρα. Κάθε Δευτέρα, βάζουν υποκείμενα και κακοποιούς τιμητικά προσκεκλημένος".

"Το όνομα της Παναχαϊκής δεν εξαφανίζεται"

"Το μήνυμα είναι ένα. Βρήκαμε και πού θα παίζουμε, πού θα μένουμε και το κυριότερο με τη συμπεριφορά τους στην Πάτρα έκαναν τα παιδιά μας να το θέλουν τόσο πολύ όλα, ακόμα και αυτά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Πάτρα. Είμαι βέβαιος ότι από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ όλη η Κορινθία, αλλά και οι υγιείς άνθρωποι από την Πάτρα θα είναι πάντα μαζί μας. Γιατί εμείς ούτε το όνομα της Παναχαϊκής θα εξαφανίσουμε, ούτε πρόκειται να κάνουμε απρέπειες.

Από το 2008 δείτε πόσες ομάδες χρεοκόπησαν και τι βοήθειες είχαν. Πόσα εκατομμύρια ευρώ έπαιρνε η ΑΕΚ κάθε χρόνο; Πόσες εισπράξεις είχε από τους οπαδούς της; Πώς έφτασε να χρωστάει 180 εκατομμύρια ευρώ; Πόσα έχει πάρει ο Άρης και έφτασε να παίζει με το Αγιονέρι και να μην ανεβαίνει κατηγορία; Πόσα εκατομμύρια πέρασαν από τη Λάρισα που έφτασε να παίζει με τον Τοξότη; Ποσα από τον ΟΦΗ και θα παίζει του χρόνου με τον Γιούχτα. Από τον Πανσερραϊκό, τον Ηρακλή και ποιοι ιδιοκτήτες; Και ενώ αυτές καταρρέουν, η δική μου ομάδα, η Παναχαϊκή της μοναξιάς από τους οπαδούς, από τους επιχειρηματίες της Πάτρας, των χυδαίων συμπεριφορών, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά ξεχρέωσε οικονομικα. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς κάποιους εδώ στην Κόρινθο που τόλμησαν να πουν κάτι και θα τα πούμε και με αυτούς".

"Πρόκειται για μωρά"

"Σήμερα (σ.σ. 20/5) έπαιξαν τα μωρά μας, γιατί πρόκειται περί μωρών στην κυριολεξία. Με τέτοια ποιότητα που τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ποτέ δεν είχα την τύχη να έχω. Συγχαρητήρια στον κύριο Σπανό και τους συνεργάτες του που δουλεύουν αυτά τα παιδιά με τόσο αντίξοες συνθήκες. Ήταν μία εβδομάδα πολύ δύσκολη, σε ένα περιβάλλον εχθρικό για την ομάδα.

Έχουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα, φτωχόπαιδα, ένα προπονητικό τιμ που δουλεύει με φιλοδοξίες και βρήκαμε ανθρώπους να μας αγαπούν. Δυστυχώς κανείς δεν άγιασε στον τόπο του. Η εμφάνιση και αυτά που λέω είναι αυτό που τους πρέπει στην Πάτρα. Ό,τι και να γράψουν δεν θα εμφανιστώ πουθενά. Και ο Εισαγγελέας και τα δικαστήρια θα τους περιμένουν. Εμείς χτίζουμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε. Και για το καλό της Παναχαϊκής που δεν θα εξαφανιστεί και για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει ανάγκη από ομάδες σαν αυτά τα παιδιά και από προπονητές σαν αυτούς που έχουμε και από ιδιοκτήτες σαν εμένα".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ