ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κατσουράνης: "Ο κ. Βασιλειάδης είναι κύριος με Κ κεφαλαίο"

Κατσουράνης: "Ο κ. Βασιλειάδης είναι κύριος με Κ κεφαλαίο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κατσουράνης, με αφορμή την ψήφιση του μίνι νομοσχεδίου που αφορούσε και τα χρέη της Παναχαϊκής, ευχαρίστησε μέσω twitter τον Υφυπουργό Αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη για τη σημαντική συμβολή του προκειμένου οι Πατρινοί να βρουν το δρόμο τους.

Η ολομέλεια της Βουλής ψήφισε την Τρίτη (27/06) επί της αρχής το αθλητικό σχέδιο νόμου, το οποίο μεταξύ άλλων, νομιμοποιεί την τακτική ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (30/06), μειώνει την εγγυητική επιστολή που καταθέτουν στην ΕΕΑ οι ΚΑΕ, κατηγοριοποιεί τις αθλητικής εγκαταστάσεις "προς διευκόλυνση" της έκδοσης άδειας καταλληλότητάς τους.

Παράλληλα, αλλάζει από την έναρξη της σεζόν 2016-2017 το καθεστώς εκκαθάρισης των ΑΑΕ μεταφέροντας στη νέα ΑΑΕ που θα δημιουργηθεί τα χρέη της προηγούμενης, κομμάτι που ενδιέφερε και την Παναχαϊκή. Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία λύνει τα χέρια των ανθρώπων της Παραχαϊκής προκειμένου να γίνει ξανά ΠΑΕ, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Κώστας Κατσουράνης ευχαρίστησε μέσω twitter τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

"Η Παναχαϊκή ξαναβρίσκει το δρόμο της και από σήμερα βρήκε την υγειά της! Ο κ. Βασιλειάδης είναι κύριος με Κ κεφαλαίο!", ήταν το σχόλιο του πρώην αρχηγού της Εθνικής.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ