ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κατσουράνης: "Η Παναχαϊκή χτίζεται όπως οι μεγάλες ομάδες"

Κατσουράνης: "Η Παναχαϊκή χτίζεται όπως οι μεγάλες ομάδες"
Κατσουράνης, Χαλκιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους στο ματς με τον Παναργειακό και υποσχέθηκε να κάνει την ομάδα της Πάτρας ξανά μεγάλη.

Στον 3ο όμιλο η Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη (τεχνικός διευθυντής) και του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (προπονητής) επιβλήθηκε 1-0 του Παναργειακού και ξεκίνησε με το... δεξί την πορεία ανόδου στη Football League. Ο πρώτος, με γραπτή του δήλωση, ευχαρίστησε όσους προσήλθαν στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο και υποσχέθηκε να κάνει την ομάδα της Πάτρας ξανά μεγάλη.

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο για την σημερινή δυναμική του παρουσία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Θέλω να πω στους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής να έχουν πίστη στην ομάδα και να κάνουν υπομονή. Το ποδόσφαιρο ως άθλημα από τη φύση του μας έχει διδάξει ότι δεν έχει μόνο νίκες και όμορφες στιγμές όπως σήμερα, αλλά «κουβάλαει» και ήττες… Εμείς θέλουμε τη στήριξη του και στις νίκες και στις ήττες.

Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί ότι αυτή η ομάδα δεν έχει καλά καλά κλείσει ούτε ένα μήνα μαζί και συγκροτείται από 29 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Αυτή η ομάδα λοιπόν χτίζεται μέρα με την ημέρα. Όπως χτίζονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Θέλω ωστόσο να γνωρίζουν όλοι ότι δουλεύουμε με προγραμματισμό, σχέδιο και απόλυτο προσανατολισμό στο όραμα μας που δεν είναι άλλο από το να κάνουμε ξανά μεγάλη την Παναχαϊκή"

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ