ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Καταστροφική εξέλιξη στην Παναχαϊκή

Καταστροφική εξέλιξη στην Παναχαϊκή
Παναχαϊκή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν επικυρώθηκαν τα συμβόλαια των νεοαποκτηθέντων στην Παναχαϊκή και η ομάδα μένει λειψή από εδώ και πέρα. Αβέβαιο αν θα βγάλει τη χρονιά στη Football League.

Δυσάρεστη εξέλιξη στην Παναχαϊκή κατά την τελευταία μέρα προθεσμίας για ενίσχυση. Κανείς εκπρόσωπος της ΠΑΕ δεν έδωσε το παρών στα γραφεία της διοργανώτριας την Παρασκευή (12/2), με αποτέλεσμα να μην επικυρωθούν τα συμβόλαια των έντεκα νεοαποκτηθέντων.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ομάδα της Πάτρας θα πρέπει να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν (πόσο όμως θα αντέξει;) με τους 15-16 παίκτες που έχει απομείνει (από αυτούς οι 2-3 είναι σοβαρά τραυματίες).

Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με την έκδοση των δελτίων, αποδείχθηκε το αντίθετο. Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος είχε και αυτός την ενημέρωση πως θα βγουν τα δελτία, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει 18άδα για το ματς της Κυριακής (14/2) με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του τούς Πέδρο, Ασίγκμπα, Γεωργαντόπουλο, Καπούταγλη, Κουραχάνη, Λαθύρη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Μουκίδη, Πατάπη, Πετρόπουλο, Πινδώνη, Ρόκα, Σιδέρη, Στρέζο, Τρίγκα, Τσεβά, Χαρτσιά, Χούσα.

Από αυτούς οι οκτώ είναι νεοαποκτηθέντες, άρα διαθέσιμοι για τον αγώνα με τους Φαίακες μένουν δέκα (Πέδρο, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Μουκίδης, Πινδώνης, Ρόκας, Χούσα, Στρέζος, Χαρτσιάς, Τρίγκας)!

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ