ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

"Καλή σεζόν σε όλους"

"Καλή σεζόν σε όλους"
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί σε συνεργασία όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων και εύχεται όλοι να πετύχουν τους στόχους τους.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου και έχοντας επίγνωση του ιστορικού και πρωταγωνιστικού ρόλου της στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και της Αχαΐας, επιθυμεί να διατρανώσει την βούληση της για αγαστή συνεργασία με την Πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υπερκείμενες αθλητικές αρχές και όλο τον ποδοσφαιρικό και αθλητικό κόσμο της χώρας και της ευρύτερης περιοχής μας", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Η πρόοδος του αθλητισμου επιτυγχάνεται με συναγωνιστικές και όχι στείρες και φανατικές ανταγωνιστικές λογικές. Προτάγματα μας είναι η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, η αλήθεια και η φίλαθλη ευπρέπεια.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, με κορωνίδα της δράσης της αυτές τις έννοιες, απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλο το αθλητικό οικοδόμημα της χώρας. Ειδικότερα, εύχεται καλή χρονιά στην μητρική Παναχαϊκή Γ.Ε., την γειτονική ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και σε όλα τα σωματεία της Πάτρας και της Αχαΐας τα οποία μετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα (Απόλλων, Προμηθέας, ΠΓΕ βόλλευ, ΝΕΠ, ΝΟΠ, Ορμή).

Οι ίδιες ευχές απευθύνονται στην ΕΠΣ Αχαΐας, τις μικτές ομάδες της, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας (ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ρέφερι από το νομό μας στη Σούπερ Λίγκα), τα σωματεία όλων των αθλημάτων και τις τοπικές επιτροπές τους, όπως επίσης σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και της Ν.Δ. Ελλάδος.

Τέλος, ευχόμαστε, όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και έλθει η ώρα της αποτίμησης, όλοι να έχουμε πετύχει τους στόχους μας και να έχουμε συμβάλει στην αναβάθμιση του Πατραϊκού και Αχαϊκού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ