ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ισόπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης η Παναχαϊκή

Ισόπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης η Παναχαϊκή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Παναχαϊκής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο Ντελέκος άνοιξε το σκορ για του Αχαιούς και ισοφάρισε ο Αβραμίδης.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Παναχαϊκής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, χωρίς ωστόσο αυτό να εμπνέει ανησυχία στις τάξεις των Αχαϊών καθώς ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας, η οποία συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς.

Ένα τέρμα για κάθε ομάδα είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε νωρίς, στο 7', όταν ο Ντελέκος ύστερα από όμορφη σέντρα του αρχηγού, Λυμπέρη Στεργίδη, στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των Αρτινών κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με κεφαλιά.

Η αντίδραση της καλοδουλεμένης ομάδας της Άρτας ήρθε στο 42' πάλι με κεφαλιά, όταν μετά από κόρνερ και αναταραχή μπροστά από την εστία του Αθανασόπουλου, ο κεντρικός αμυντικός της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Αβραμίδης, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος (Στρέτζος 60'), Ασίγκμπα, Κοντοδήμος (Ι. Λαμπρόπουλος 46'), Ιντζίδης (Χούσα 60'), Καρβουνιάρης (Γ. Λαμπρόπουλος 46', Παπανικολάου 79' λ.τ.), Μουκίδης, Χατζής (Τρίγκας 68'), Ντελέκος (Περίκο 46'), Στεργίδης, Σιατραβάνης (Χαρτσιάς 46'), Τζίλας (Κυβελίδης 46').

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου(Καψάλης 75'), Μαργαρίτης (Λάμπρου 46'), Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς (Βασίλας 75'), Γυφτοκώστας, Δημητρίου, Ευαγγέλου (Καβαλλάρης 9', Τάτσης 75'), Μπουσινάκης, Βασίλιεβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ