ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η νέα εποχή της Παναχαϊκής

Η νέα εποχή της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή της νέας εποχής θ’αποκαλυφθεί σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, με στόχο την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της, που είναι και το πρώτο ζητούμενο ενόψει την καινούργιας απαιτητικής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή της νέας εποχής θ’αποκαλυφθεί σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο. Η ηγεσία δίνει μεγάλη σημασία στην συγκρότηση του Δ.Σ., διότι επιθυμεί να γίνει αντιληπτό ότι διαπνέεται από μια νέα φιλοσοφία, που στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων της ΠΑΕ με την Πάτρα, τους φορείς και τους φιλάθλους της και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομάδας στον πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά:

"Εντός των προσεχών ημερών η ΠΑΕ Παναχαϊκή της νέας εποχής θ’αποκαλυφθεί σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, με στόχο την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της, που είναι και το πρώτο ζητούμενο εν’ όψει την καινούργιας απαιτητικής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Οι επιτελείς της ΠΑΕ έδωσαν από την πρώτη στιγμή βάρος στην συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και της οργανωτικής δομής της. Ήδη οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο για την στελέχωση του Δ.Σ.. Σοβαροί και πετυχημένοι συμπολίτες, Παναχαϊκών αισθημάτων, έχουν αποδεχθεί την συμμετοχή τους στην Διοίκηση και εντός των ημερών θ’ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του νέου, αναβαθμισμένου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Η ηγεσία της Παναχαϊκής αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στην συγκρότηση του Δ.Σ., διότι επιθυμεί να γίνει αντιληπτό ότι διαπνέεται από μια νέα φιλοσοφία, που στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων της ΠΑΕ με την Πάτρα, τους φορείς και τους φιλάθλους της και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομάδας στον πρωτάθλημα της Football League.

Παράλληλα, βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης και το οργανόγραμμα της λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ. Όπως είναι γνωστό καθήκοντα Γενικού Δ/ντη έχει αναλάβει ο κ. Ανδρέας Νικάκης, ενώ ήδη 10 και πλέον άτομα εργάζονται στο λειτουργικό κομμάτι της Εταιρίας, για να διεκπεραιώνεται κάθε εργασία της καθημερινότητας. Η επίσημη παρουσίαση του νέου οργανωτικού μοντέλου της ΠΑΕ, θα γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Εταιρίας.

Εξ’ άλλου η ΠΑΕ αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στις ακαδημίες της ομάδας, γιατί είναι βαθειά η πεποίθηση της Εταιρίας ότι αποτελούν τον αυριανό αιμοδότη του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γενικότερα, τονίζεται ότι σαρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της ΠΑΕ, με σεβασμό στην ιστορία της Παναχαϊκής, αποσκοπούν στην υπηρέτηση του «μότο» της, σύμφωνα με το οποίο είναι αποφασισμένη ν’αλλάξει το μέλλον της «πρώτης κυρίας» του Πελοποννησιακού ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ