ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Παναχαϊκής
Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαρίστησε τους Πατρινούς φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τα Τρίκαλα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τους Πατρινούς φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θέλει να ευχαριστήσει τους Πατρινούς φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τα Τρίκαλα.

Η χθεσινή προσέλευση του κόσμου ήταν ένα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στη νέα προσπάθεια της Παναχαϊκής να δημιουργήσει τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προσδοκούμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η στήριξη του κοινού να είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί μόνο έτσι θα περαστεί το μήνυμα σε όλους πως η Παναχαϊκή, πλέον, είναι μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει.

Ξέρουμε πως η ώθηση του κόσμου μεγιστοποιείται στο γήπεδο της Αγυιάς, την φυσική μας έδρα, και να είστε βέβαιοι πως γίνονται τα αδύνατα δυνατά ώστε η επιστροφή της ομάδας σε αυτή να γίνει από το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ