ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Αυτό είναι το ρόστερ της Παναχαϊκής

Αυτό είναι το ρόστερ της Παναχαϊκής
Παναχαϊκή, Σπανός INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους 18 παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Παναχαϊκής, η οποία στο πρωτάθλημα της Football League θα πορευτεί με ιδιοκτήτη τον Νίκο Παπαδάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ Παναχαϊκή έπειτα από επτά χρόνια και νέος ιδιοκτήτης της είναι ο Νίκος Παπαδάκης. Η εξέλιξη αυτή, μάλιστα, έχει επισημοποιηθεί με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πατρινοί.

Σε αυτή επισημαίνεται: "Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από εμένα προς τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη. Η επιλογή του κ. Παπαδάκη από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι αποτέλεσμα έρευνας, η οποία αφορούσε την προσωπικότητά του τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική και την οικογενειακή.

Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αγωνιστική της καταξίωση, αλλά και θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για τις χαρές που ζήσαμε μαζί και θέλω να διατυμπανίσω με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι δεν κρατάω τίποτα κακό από αυτά τα 7 χρόνια της παρουσίας μου εκεί και θέλω να θυμάμαι μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές".

Η ομάδα της Πάτρας συμμετέχει στη Football League και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός με τους συνεργάτες του προσπαθούν να διαμορφώσουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει ποιοι είναι οι παίκτες που δεδομένα θα είναι στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αθανασόπoυλος, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κάργας, Καρβουνιάρης, Ασίγκμπα, Χούσα, Γ. Λαμπρόπουλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Κοντοδήμος

ΜΕΣΟΙ: Τρίγκας, Χαρτσιάς, Σαμπατάκος, Στεργίδης, Ρόκας, Πινδώνης, Πέδρο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Κυβελίδης

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ