ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολο του Πρτσιτς, το παλεύει ο Ολυμπιακός

Bosnia's Mensur Mujdata, left, and Sanjin Prcic challenges for a ball during a friendly soccer match between Austria and Bosnia Herzegovina in Vienna, Austria, Tuesday, March 31, 2015. (AP Photo/Ronald Zak)
Bosnia's Mensur Mujdata, left, and Sanjin Prcic challenges for a ball during a friendly soccer match between Austria and Bosnia Herzegovina in Vienna, Austria, Tuesday, March 31, 2015. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δίνει μάχη για την περίπτωση του Σανίν Πρτσιτς, έχοντας ωστόσο πολύ ισχυρό ανταγωνισμό από συλλόγους top πρωταθλημάτων του εξωτερικού.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι ο Ολυμπιακός επιχειρεί να κάνει το colpo grosso με τον Σανίν Πρτσιτς και να πείσει τον παίκτη να αγνοήσει τις σειρήνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι το πρωί του Σαββάτου (26/5) όλα έδειχναν ότι ο Βόσνιος διεθνής μέσος θα καταλήξει στην αγκαλιά της Βαλένθια, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα οι Πειραιώτες είχαν καταφέρει να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη.

Ωστόσο η περίπτωση του 24χρονου χαφ παραμένει αρκετά ζόρικη για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι οι σειρήνες από συλλόγους των top πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου κάθε άλλο παρά έχουν σιγήσει. Η Βαλένθια δεν παρατά την υπόθεση, ενώ στα χέρια του παίκτη έφτασαν προτάσεις τόσο από την Ιταλία (έχει πέρασμα από τις Περούτζια και Τορίνο πριν μεταπηδήσει στη Ρεν), όσο και από την Premier League.

Ο Ολυμπιακός σαφώς και θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να κάνει δικό του τον Πρτσιτς, ωστόσο η περίπτωση του Βόσνιου δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη, ούτε πολύ περισσότερο εύκολη από τη στιγμή που στην διεκδίκηση του εμφανίζονται ομάδες με μεγάλα πορτοφόλια και από πρωταθλήματα σαφώς πιο προηγμένα από το ελληνικό.

AP Photo/Ronald Zak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάει για τον Πρτσιτς από Ρεν ο Ολυμπιακός
Κλείνει άμεσα τον Ευαγγέλου ο Ολυμπιακός
Ζόρια για Ταχτσίδη, κάτι τρέχει με Νικολάου
Η πενταετία του Φετφατζίδη μακριά από τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ