ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζόρια για Ταχτσίδη, κάτι τρέχει με Νικολάου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Παίκτες έρχονται στον Ολυμπιακό, αλλά και κάποιοι θα πρέπει να φύγουν. Τι συμβαίνει με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που η νέα σεζόν ίσως να μην τους βρει στο λιμάνι.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Πρσιτς, η μεταγραφή του Καμαρά, η παρουσία του Ανδρούτσου, αλλά και η επιθυμία του Μαρτίνς να πιάσει λιμάνι ο Πεδρόσα, φέρνει αναπόφευκτα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη σε δύσκολη θέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον διεθνή Έλληνα άσο ζητήθηκε να γίνει ένα «κούρεμα» στο συμβόλαιό του. Από την άλλη έχει στο «παθητικό» του και ένα νυχτοπερπάτημα που δεν χωνεύτηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ακολούθησε της «τριάρας» στα Γιάννενα.

Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, οι πιθανότητες για να συνεχίσει στον Πειραιά ο Ταχτσίδης δεν είναι με το μέρος του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Νικολάου, για τον οποίο επίσης ακούγονται διάφορα με αφορμή και τον 20χρονο στόπερ Στέφανο Ευαγγέλου που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ντυθεί στα κόκκινα, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα στο εξωτερικό.

Για την ακρίβεια στην Γερμανία. Ο Νικολάου έχει προσελκύσει ούτως ή άλλως το ενδιαφέρον ομάδων τηςBundesliga και δεν αποκλείεται στο τέλος να προκύψει κάτι από εκεί.

Φαίνεται σαν να ετοιμάζεται πρόταση από κλαμπ της Γερμανίας και όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον Ευαγγέλου να πιάνει άμεσα λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ