ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζόνατας: "Θα με ενδιέφερε να παίξω στον Ολυμπιακό"

Partido de Liga entre Elche y la Real Sociedad en el Martínez Valero. En la imagen, Jonathas celebra su gol. 

Spanish League match between Elche and Real Sociedad. In this picture, Jonathas celebrates his goal.
Partido de Liga entre Elche y la Real Sociedad en el Martínez Valero. En la imagen, Jonathas celebra su gol. Spanish League match between Elche and Real Sociedad. In this picture, Jonathas celebrates his goal. PARTIDO DE LIGA ENTRE ELCHE Y LA REAL SOCIEDAD EN EL MARTINEZ VALERO. EN LA IMAGEN, JONATHAS CELEBRA SU GOL. SPANISH LEAGUE MATCH BETWEEN ELCHE AND REAL SOCIEDAD. IN THIS PICTURE, JONATHAS CELEBRATES HIS GOAL.

Ο Ζόνατας μίλησε για την προοπτική του Ολυμπιακού, γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους" και χαρακτήρισε μεγάλη την ομάδα του Πειραιά.

Στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" μίλησε ο Ζόνατας και αναφέρθηκε στην προοπτική του Ολυμπιακού, λέγοντας πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, αλλά δεν έχει να πει κάτι παραπάνω. Ο πρώην φορ της Έλτσε είπε πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

"Ξέρω ότι υπάρχει για ‘μένα η προοπτική του Ολυμπιακού αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο. Ειλικρινά δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον μάνατζέρ μου (Μίνο Ραϊόλα). Είμαι διακοπές με την οικογένειά μου και σύντομα θα έχω επαφή για να δω που βρισκόμαστε. Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον όμως σας λέω την αλήθεια πως δεν έχω κάτι συγκεκριμένο.

Θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες και θα δούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα χωρίς καμία αμφιβολία. Θα με ενδιέφερε να παίξω σε αυτή αλλά υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες που θα μου άρεσε να αγωνιστώ. Πρέπει να κάνω υπομονή και να εξετάσω όλες τις πιθανότητες που μου προσφέρει η αγορά", δήλωσε ο Ζόνατας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ