ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζντιέλαρ: "Επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να κοιτάξουμε μπροστά"

Ζντιέλαρ: "Επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να κοιτάξουμε μπροστά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Ζντιέλαρ μίλησε στη NOVA και είπε πως όλοι πρέπει να αφήσουν πίσω τους το Champions League και να κοιτάξουν το πρωτάθλημα και το 8ο σερί. Τι είπε για τον ανταγωνισμό στη θέση του. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

Την αναγκαιότητα της νίκης στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα (26/11, 19:30), αναδεικνύει ο Σάσα Ζντιέλαρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος των "ερυθρόλευκων", είπε ακόμα πως στο Champions League η ομάδα του Πειραιά δεν τα πήγε καλά και πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και να κοιτάξουν μπροστά. Τι ανέφερε για τον ανταγωνισμό στη θέση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον απολογισμό στο Champions League: "Πρώτα από όλα, πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά στο Champions League. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και μετά ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ενάντια στη Γιουβέντους. Αγωνιστήκαμε καλά, αλλά χάσαμε πάλι. Μετά με την Μπαρτσελόνα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις κάτι. Στο ματς με τη Σπόρτινγκ, ήμασταν καλοί στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά έβαλαν τα δυο γκολ και εν συνεχεία δεν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ροή του ματς. Τώρα τελείωσε το Champions League, θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το κίνητρο της κατάκτησης του 8ου σερί τίτλου: "Δεν είναι εύκολο. Είμαστε εκτός Champions League, πρέπει να το ξεχάσουμε, άρα χρειαζόμαστε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κερδίζουμε τα παιχνίδια...".

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: "Δεν μπορώ να πω πώς ο κόουτς αποφασίζει ποιος θα παίξει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δίνω κάθε μέρα το 100% στην προπόνηση και πως είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία".

Για το ματς με την Κέρκυρα: "Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα στο γήπεδό της, όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Είναι η μεγαλύτερη στήριξη. Αυτό που έχω να πω είναι πως τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε κοντά μας, όπως πάντα κάνουν, μας βοηθούν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ