ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλέ: "Όλοι θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό εαυτό μας στον Γκαρθία"

SUPERLEGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ ανέφερε πως με τον Όσκαρ Γκαρθία στην τεχνική ηγεσία όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους, ενώ μίλησε ακόμα για τη νίκη επί της Λαμίας και τους στόχους των Πειραιωτών.

Από τους πλέον ορεξάτους του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Λαμία ( 2-0) ήταν ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος μάλιστα έκανε το κλέψιμο και την πάσα "πάρτο, βάλτο" στον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην φάση του δεύτερου γκολ. Ο Βέλγος είχε διάθεση και ξεχώρισε για τα καλά, ενώ μιλώντας μετά τον αγώνα είπε πως με το νέο προπονητή όλοι θέλουν να αποδείξουν την αξία τους και να κερδίσουν το χώρο τους, αναφέρθηκε στο τρίποντο της ομάδας του και στους στόχους που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ.

"Ξεκινήσαμε με αρκετή πίεση, σκοράραμε γρήγορα και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε πιέσει περισσότερο και να έχουμε βάλει και ένα δεύτερο. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήταν λίγο χειρότερα τα πράγματα από την πλευρά μας γιατί είχαμε ξοδέψει πολλή ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο", ανέφερε αρχικά ο Ζιλέ.

Για το νέο προπονητή, ανέφερε: "Ένας νέος προπονητής σημαίνει και μια νέα αλλαγή, όλοι προσπαθούμε να αποδείξουμε την αξία μας και όλοι να κερδίσουμε τον χώρο μας. Ήδη είχα την πρώτη μου ευκαιρία και είμαι ικανοποιημένος που βρέθηκα εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι η στιγμή που όλοι μας θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα ήδη προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το δύσκολο πρόγραμμα και αν προτιμούσε άλλον αντίπαλο στο Κύπελλο, σχολίασε: "Δεν θα προτιμούσα άλλο αντίπαλο. Πιστεύω ήταν μία καλή κλήρωση. Μας αρέσουν τα δυνατά παιχνίδια, άρα προτιμούμε τα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ απαιτητικός, όμως ήδη από τον Ιανουάριο θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και να πάμε σε καλή φόρμα μέχρι τον Φεβρουάριο".

Για τους πολλούς Βέλγους στην 11άδα, ανέφερε: "Υπάρχουν πολλοί Βέλγοι, είναι καλό αυτό, ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα, μία βέλγικη χρονιά στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν μια καλή ανάμνηση από τους Βέλγους παίκτες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ