ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζήτησε τον λόγο ο Βρέντζος από τους παίκτες

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη που "τρέχει" κατά κύριο λόγο τη Νότιγχαμ, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε στο προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού και μίλησε στους παίκτες.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο Ρέντη και την Πέμπτη (8/2). Αυτή τη φορά δεν πήγαν ξανά οπαδοί στο προπονητικό κέντρο για να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν τα παράπονά τους για την εικόνα του Ολυμπιακού και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Βρέντζος πέρασε μία βόλτα από το Ρέντη για να εκφράσει με τη σειρά του τα δικά του παράπονα προς τους ποδοσφαιριστές. Δεν είπε πολλά πράγματα. Ωστόσο, έσπευσε να τους εξηγήσει ότι φέρουν τεράστια ευθύνη που ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός διεκδίκησης Κυπέλλου, ενώ έχει απομακρυνθεί και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Χάσατε από μία ομάδα που οι παίκτες της δεν έχουν τα συμβόλαιά σας. Είστε καλοπληρωμένοι και παρουσιάσατε αυτή την εικόνα κόντρα σε ποδοσφαιριστές που αμείβονται με πολύ λιγότερα χρήματα. Μπροστά σας έχετε δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα. Αποδείξτε ότι μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση", τους είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών δεν μίλησε κανένας. Αρκετοί εξ αυτών ήταν επηρεασμένοι και από τα όσα έγιναν αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ και τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Την Κυριακή (11/2, 19.30) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι και σε μία έδρα που διαχρονικά «ταλαιπωρεί» τους Πειραιώτες. Ουσιαστικά ο Βρέντζος ζήτησε τον λόγο από τους παίκτες για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα ήθελε να τους αφυπνίσει και ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Αν «ξύπνησαν» ή όχι θα φανεί στο ματς των δυτικών προαστίων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ