ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ζήτησε ντε λα Μπέγια ο Βίκτορ"

"Ζήτησε ντε λα Μπέγια ο Βίκτορ"

Σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό στην Ισπανία, ο Βίκτορ Σάντσεθ ζήτησε την απόκτηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια από τη Σοθιεδάδ. Για Βαρέλα γράφουν οι Ρουμάνοι, για Σεβτσένκο οι Ουκρανοί.

Ο Ολυμπιακός κάνει... παρέλαση στα αθλητικά ΜΜΕ ανά την Ευρώπη, που συνδέουν τους Πειραιώτες με κάθε λογής μεταγραφικές υποθέσεις.

Στην Ισπανία, ο ραδιοφωνικός σταθμός " Cadena Ser" μετέδωσε ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να διερευνήσουν την περίπτωση απόκτησης του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια της Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ αποτελεί την 3η επιλογή του τεχνικού των Βάσκων πίσω από τους Έκτορ Ερνάντεθ και Γιούρι Μπερτσίτσε, με αποτέλεσμα η παραμονή του ντε λα Μπέγια να θεωρείται κάθε άλλο παρά σίγουρη στο "Anoeta" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο παίκτης γνωρίζει ότι η κατάσταση για τον ίδιο είναι δύσκολη, ωστόσο δεν δείχνει να διάθεση να φύγει από τον Σοθιεδάδ. Σύμφωνα όμως με όσα μετέδωσε ο "Cadena Ser", αυτό μπορεί να αλλάξει από την στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτηση του εξέφρασε ο Βίκτορ Σάντσεθ, με την προοπτική του Ολυμπιακού να μην αφήνει ασυγκίνητο τον ντε λα Μπέγια.

Οι Ισπανοί στέκονται και στις καλές σχέσεις που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" με τη διοίκηση της Σοθιεδάδ, αναφέρουν τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια που υπήρξε φλερτ με τον ποδοσφαιριστή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι μια τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον προκύψει πώληση του Αρτούρ Μαζουακού.

Οι Ρουμάνοι για Βαρέλα

Η ιστοσελίδα " Sport.ro" υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα. Πρόκειται για τον 29χρονο στόπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου, με 40 συμμετοχές και 4 γκολ την περσινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος (33 φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι) έχει συμβόλαιο με την ρουμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του.

"Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βαρέλα αλλά ο παίκτης δεν θα φύγει με λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Για τον Στάντσιου και άλλους παίκτες δεν πρόκειται να μιλήσουμε πριν τα προκριματικά", τόνισε στην "Sport.ro" ο Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτης της Στεάουα.

"Ζήτησε ντε λα Μπέγια ο Βίκτορ"

Για Σεβτσένκο οι Ουκρανοί

Τον γκολκίπερ Μικίτα Σεβτσένκο τοποθετούν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού οι Ουκρανοί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " xsport.ua" o 23χρονος τερματοφύλακας μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο στους Πειραιώτες, τη στιγμή που για την περίπτωση του έχει δείξει ενδιαφέρον και η Άντερλεχτ.

Ο Σεβτσένκο ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις ως δανεικός με τη φανέλα της Ζόρια Λούγκανσκ, ενώ είναι διεθνής με την U-21 της Ουκρανίας.

"Ζήτησε ντε λα Μπέγια ο Βίκτορ"

FROM LEGEND TO LEGEND: ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ T-SHIRT

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ