ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζεβλάκοφ: "Μαχαιριά στην καρδιά η… τεσσάρα του Ριβάλντο"

Ζεβλάκοφ: "Μαχαιριά στην καρδιά η… τεσσάρα του Ριβάλντο"
Ζεβλάκοφ INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε», με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλης Τεμπέλη και θυμήθηκε τα ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και τεχνικός διευθυντής της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε», με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλης Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το τι θυμάται από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την Α.Ε.Κ.: « Το πρώτο που θυμάμαι είναι ότι τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, ανεξαρτήτως της κατάστασης που ήταν η Α.Ε.Κ. Ο αγώνας που μου έχει μείνει είναι η νίκη με 1-0 με γκολ του Κοβάσεβιτς έπειτα από το διπλό στη Βρέμη».

Για τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στα ντέρμπι με την Ένωση: « Δεν μπορώ να πω για έναν παίκτη, αλλά μου έρχεται στο μυαλό ένα ντέρμπι που δεν αγωνίστηκα στο Ο.Α.Κ.Α., όταν χάσαμε με 4-0 και ο Ριβάλντο έδειξε τα τέσσερα δάχτυλα στο τέλος του αγώνα. Ήταν… μαχαιριά στην καρδιά. Δεν το περίμενα αυτό από έναν τόσο μεγάλο παίκτη, που πέρασε τόσο χρόνο στην ομάδα. Ίσως να ήταν θυμωμένος από τον τρόπο που λύθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει δει φέτος τις ομάδες: « Έχω δει τον Ολυμπιακό, αρκετές φορές, αλλά όχι την Α.Ε.Κ., λόγω του ότι ήταν στη δεύτερη κατηγορία. Πάντως, πρέπει να περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρότι η Α.Ε.Κ. ανέβηκε φέτος και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Πάντα ήταν εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια και μακάρι να μπορούσα να δω το παιχνίδι».

Για την ψυχολογία των παικτών σε αυτές τις αναμετρήσεις: « Εγώ θα μιλήσω για εμένα. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δε φοβόμουν κανέναν, είτε παίζαμε στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ποσοστό τις επιτυχίας μας, 25%-30%, οφειλόταν στο γήπεδο. Μπορεί να ένιωθα φόβο εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους, αλλά εντός με τους φίλους κοντά μας δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για την καλύτερη περίοδο της καριέρα του: « Ήταν αυτή στον Ολυμπιακό, αν αναλογιστούμε τα χρήματα και τη ζωή. Είμαι περήφανος για τα τέσσερα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και όταν μου λείπει το ποδόσφαιρο, καθώς έχω πλέον σταματήσει, σκέφτομαι αυτά τα χρόνια».

Για το αν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο παίκτης της Λέγκια, Μπάρτος Μπερεζίνσκι: « Επίσημα δεν υπάρχει κάτι από τον Ολυμπιακό, αλλά το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, οπότε ο παίκτης θα αποφασίσει. Πρέπει να συζητήσουμε μαζί του. Αλλάξαμε προπονητή πριν από μία εβδομάδα και πρέπει να μάθει τους παίκτες και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Σε ένα μήνα με έξι εβδομάδες θα το ξέρουμε αυτό».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ