ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ζεστό" το θέμα Μιλιβόγεβιτς λόγω... Καμπιάσο

"Ζεστό" το θέμα Μιλιβόγεβιτς λόγω... Καμπιάσο
Μιλιβόγεβιτς INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε παραμένει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου και συνδέουν το θέμα με την παρουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό.

Η σεναριολογία γύρω από το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς καλά κρατεί. Ο Σέρβος κεντρικός μέσος παραμένει στο στόχαστρο του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Για το λόγο αυτό, οι γείτονες διατηρούν "ζεστό" το θέμα και επιμένουν να το κρατούν επίκαιρο, με την "Fanatik" να γράφει για τον διεθνή Σέρβο και να συνδέει την περίπτωσή του με αυτή της έλευσης του Εστέμπαν Καμπιάσο στο Λιμάνι. Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις... σκέψεις των Τούρκων σχετικά με το πώς και πόσο θα παίζει ο "Μίλι" στους περσινούς νταμπλούχους.

Στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως ο παίκτης θέλει διαβεβαιώσεις από τον Πορτογάλο κόουτς ότι θα παίζει και δεν θα μπει στα... πιτς, βλέποντας τον Αργεντινό να δεσπόζει στο κέντρο του γηπέδου, ενώ γράφουν και για το ποσό που θα χρειαστεί μια τέτοια κίνηση, με τον Ολυμπιακό να φέρεται να αξιώνει 8.000.000 ευρώ.

Εν κατακλείδι, όσο διαρκεί η μετεγγραφική περίοδος, τόσο θα γράφουν οι Τούρκοι για τον παίκτη του Ολυμπιακού, με τους διοικούντες την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να μην ενδίδουν, να τον κρατούν στο ρόστερ τους και να δείχνουν ότι ποντάρουν πολλά πάνω του ενόψει της νέας σεζόν. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ