ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Θα παλέψουμε παρά τις απουσίες"

Ζαρντίμ: "Θα παλέψουμε παρά τις απουσίες"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μονπελιέ για τις σημαντικές απουσίες παικτών και τόνισε πως στο μυαλό του είναι μόνο η νίκη.

"Είναι παιχνίδι καθοριστικής σημασίας το αυριανό, με την έννοια ότι στην περίπτωση της νίκης έχουμε σχεδόν πετύχει τον δεύτερο στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση στο Europa League και παράλληλα μας δίνει πολλές ελπίδες για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη του πρώτου στόχου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια μας στο Champions League.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μονπελιέ είναι ένα δύσκολος αντίπαλος, το είδαμε και στην Γαλλία. Όμως στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για τις απουσίες σημαντικών παικτών, τόνισε: "Έχουμε κάποια προβλήματα, η αλήθεια είναι πως μας δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποιους παίκτες 100% έτοιμους.

Επίσης δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε, μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ μιας και με την στήριξη του έχουμε ένα όπλο στο πλευρό μας, να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία μας στην διοργάνωση".

Για την Μονπελιέ και πως περιμένει να παρουσιαστεί, δήλωσε: "Η Μονπελιέ είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Είναι ένας αντίπαλος που έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουνε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι επικίνδυνοι, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε και εμείς τα πλεονεκτήματά μας. Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε πολύ καλό σύνολο και μπροστά στον κόσμο μας, ο οποίος είναι ένα από τα όπλα μας, θέλουμε να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης, είπε: "Καταρχήν έχουμε στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε παραπέρα για ανώτερους στόχους από την στιγμή που δεν έχουμε πετύχει τον πρώτο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπότε πρέπει να σκεφτόμαστε ένα ένα τα παιχνίδια. Να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα και μετά να δούμε πόσους από τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε θα κερδίσουμε, έτσι ώστε να θέσουμε τους επόμενους στόχους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ