ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποψήφιος προς αποχώρηση και ο Μάρκο Μάριν!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Μάριν δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, καθώς το ενδιαφέρον από την Γερμανία εμφανίζεται να είναι ιδιαιτέρως "ζεστό".

Μετά τον Κέβιν Μιραλάς για τον οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει καν προσπάθεια παραμονής του στον Ολυμπιακό, υποψήφιος για αποχώρηση εμφανίζεται και ο Μάρκο Μάριν!

Σε συνδυασμό με το τέλος του Σεμπά στο λιμάνι, αλλά και το γεγονός ότι για τον Φελίπε Πάρντο δεν θα ήταν καθόλου αρνητικοί στον Πειραιά, τότε οι “ερυθρόλευκοι” οδεύουν ολοταχώς στο να κάνουν ολικό “λίφτινγκ” στις πτέρυγες της επίθεσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάριν, το ενδιαφέρον από την πατρίδα του είναι ιδιαιτέρως ζεστό. Η Σάλκε παρακολουθεί σοβαρά την περίπτωσή του, τον έχει κοστολογήσει με 5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρεί ότι αν καταθέσει τη συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό, τότε θα τον κάνει δικό της!

Τι λέει ο ίδιος ο Μάριν; Πάνω στα νεύρα του μετά τον αγώνα της Ριζούπολης έλεγε ότι κουράστηκε με όλα αυτά που έζησε με τις αποφάσεις του Κατσικογιάννη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Φημολογείται ότι γύρισε και είπε κάποια στιγμή (προφανώς εκνευρισμένος) ότι καλύτερα είναι να επιστρέψει στην Γερμανία.

Δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Γκελζενκίρχεν έχουν την αίσθηση ότι ο Μάριν δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να γυρίσει στην Bundesliga τη νέα σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Μάριν εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως ο Ολυμπιακός είτε κάνει επέκταση της συνεργασίας, είτε τον πουλάει για να μην τον χάσει του χρόνου ελεύθερο, όπως συνέβη φέτος με τον Μποτία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ