ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπομονή μία εβδομάδα για προπονητή στον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν φαίνεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις στο θέμα του πάγκου έως την Κυριακή (28/5). Όσο κυλούν τα 24ωρα και ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει «κάτι καλό» από το εξωτερικό, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται (έστω και με μικρά ποσοστά) οι πιθανότητες για παραμονή του Τάκη Λεμονή.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα χρειαστούν μερικές μέρες ακόμα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Λογικά θα τραβήξει η ιστορία έως και την παραπάνω Πέμπτη, όταν θα μπει δηλαδή ο Ιούνιος.

Στο λιμάνι είναι δεδομένο ότι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις προπονητών. Ενδεχομένως να μην είναι από την Ισπανία, μιας και σιγά-σιγά οι τεχνικοί που είχε «σταμπάρει» αρχίζουν και βρίσκουν πάγκους σε ομάδες τηςPrimeraDivision.

Προφανώς οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν κάποιες περιπτώσεις από την Πορτογαλία, μια αγορά που στο ξεκίνημα της αναζήτησης προπονητή εδώ και 1,5 μήνα σαν να είχε απορριφθεί.

Ενδεχομένως να βλέπουν και σε άλλες αγορές κάποιες περιπτώσεις. Η ουσία είναι ότι την Πέμπτη (25/5) δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι από βδομάδα ίσως να αρχίσει να φωτίζεται κάπως η υπόθεση του προπονητή.

Για τον Λεμονή το έχει αναφέρει τοSport24.grεδώ και πολλές μέρες, ότι από τον Ολυμπιακό έβγαινε ένα κλίμα ότι δεν θα είναι προπονητής για τη νέα σεζόν, ακόμα κι αν χρειαστεί να βρεθεί εδώ και τώρα οπωσδήποτε κάποιος για τον πάγκο. Ο 57χρονος τεχνικός πράγματι δεν έχει «ενοχληθεί», αλλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε τέτοιες ιστορίες ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ»!

Υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι όσο περνούν οι μέρες, ο Λεμονής θα αυξάνει τις πιθανότητές του έστω και με μικρά ποσοστά. Μάλιστα, αν προκύψει στο τέλος το δίλημμα ανάμεσα σε Λουτσέσκου ή Λεμονή, περισσότερο «γκελ» στον κόσμο θα κάνει ο Τάκης και όχι ο Ρουμάνος.

Υπομονή λοιπόν έξι – επτά μέρες ακόμα…

*** O Mπέσνικ Χάσι, πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, έχει προταθεί και εξετάζεται χωρίς ωστόσο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο ίδιος έχει παγώσει τις συζητήσεις του με την Αντβέρπ γιατί περιμένει ότι κάτι μπορεί να προκύψει από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ