ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφει ο Μεριά, παίρνει σειρά ο Χασάν

Tunisia's Yassine Meriah controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Tunisia's Yassine Meriah controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ακολουθεί ο Αχμέτ Χασάν.

Τον Γιασίν Μεριά βάζει στη μηχανή του ο Ολυμπιακός. Ο 25χρονος διεθνής στόπερ βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του από την Σπορτίφ Σφαξιάν στους Πειραιώτες.

Ο Τυνήσιος μετρά συνολικά 118 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του, με έξι γκολ και έχει αγωνιστεί 20 φορές με το εθνόσημο στο στήθος. Ο Μεριά έρχεται για να "κλείσει" τις θέσεις στο κέντρο άμυνας, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει και τον Ρόντερικ Μιράντα.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν πλέον επτά κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ και είναι δεδομένο ότι δύο ή και τρεις από αυτούς θα αποχωρήσουν, με φαβορί τους Ένχελς, Βούκοβιτς και Νικολάου. Ο 25χρονος στόπερ συμμετείχε με την Τυνησία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, στα γήπεδα της Ρωσίας και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σειρά στις κινήσεις των Πειραιωτών παίρνει ο Αχμέτ Χασάν. Οι συζητήσεις με την Μπράγκα είναι σε εξέλιξη, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας μιλώντας στο Sport24.gr, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σύντομα ο Αιγύπτιος επιθετικός θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ